
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (rauginti) |
200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškinta aviena su moliūgais
-
Kiauliena troškinta su marinuotomis daržovėmis
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Makaronai su faršu
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Troškinti šonkauliai su kmynais
-
Tikro dzūko pietūs
-
Krienuose troškinta karka
-
Kiaulienos šonkauliukai su džiovintomis slyvomis
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Vištienos krūtinėlė
-
Jautiena su slyvomis
-
Kotletų troškinys
-
Višta ispaniškai
-
Troškinta vištiena
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Troškinys
-
Stirnienos troškinys
-
Sotūs pietūs - meksikietiškai
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...