
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
500 gramų | kopūstai (rauginti) |
200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Guliašas
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
-
Šernienos troškinys
-
Mėsos troškinys aluje
-
Troškinys iš molinio troškintuvo
-
Kiauliena bulgariškai
-
Troškinta veršiena su pievagrybiais
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Krienuose troškinta karka
-
Makaronai su faršu
-
Kalakutienos guliašas
-
Kareiviškas kiaulienos troškinys
-
Troškinta antiena su raudongūžiais kopūstais
-
Aviena totoriškai
-
Troškinukas su krevetėmis
-
Kiauliena su krakmolu medaus ir apelsinų padaže
-
Ispaniški ryžiai su vištiena ir kriauklytėmis (almehomis)
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...