Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 500 gramų | kopūstai (rauginti) |
| 200 gramų | kiauliena (rūkytos ausys) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | kmynai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
2.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
3.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Avienos troškinys su ryžiais
-
Guliašo sriuba arba "Zupa gulaszowa"
-
Triušienos troškinys
-
Virta veršiena su daržovėmis
-
Kotletų troškinys
-
Avienos pilavas
-
Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
-
Karštieji kukurūzai su šonine ir porais
-
Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
-
Kiaulienos troškinys grietinėlėje
-
Daniškas plovas
-
Kepta marinuota veršiena
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Itališkai troškintas triušis su citrininiu petražolių pagardu gremolata
-
Vištienos troškinys orkaitėje
-
Daržovės su mėsa ir sūriu
-
Vištiena su ryžiais
-
Guliašas su šparaginėmis pupelėmis
-
Vištienos ir bulvių čenachai
-
Kiaulienos troškinys-sriuba
Rauginti kopūstai su rūkytomis ausimis
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Kopūstai, rauginti,
500 gramų -
Kiauliena, rūkytos ausys,
200 gramų -
Kmynai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Rūkytas ausis supjaustyti kubeliais ir apkepti ant stiprios ugnies be riebalų.
Raugintus kopūstus supjauti žirklėmis. Pridėti prie ausų, troškinti apie 10 minučių, įpilti vandens ,kad apsemtų, ir troškinti ant silpnos ugnies apie 40 minučių.
Likus 15 minučių pridėti kmynus (prieš tai galima truputi pagrūsti, kad atsirastų daugiau kvapo).
Skanaus
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
