Supjaustyti kepenėles. Sukapoti svogūnus. Pakepinti aliejuje. Po to išmaišyti su miltais, druska ir pipirais.
Sudėti kepenėlių masę į molinį kepimo indelį. Užpilti grietinėle.
Pašauti į 180-200° C orkaitę 1 valandai.
Apibarstyti žalumynais.

Orkaitėje troškintos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | grietinėlės, 35% (15% riebumo) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (susmulkinti) |
700 gramų | kiaulės kepenys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Maltiniai su grybų padažu
-
Arvydo kiaulienos delikatesas
-
Lęšiai su vynu
-
Pupelių ir mėsos troškinys
-
Triušienos troškinys
-
Balandėliai pagal Viką
-
Indiškai kepta kiauliena
-
Mėsos ir daržovių troškinys
-
Kiškis puodelyje
-
Troškinta kiauliena su daržovėmis
-
Aštrios vištų kepenėlės
-
Tikras močiutės guliašas
-
Vištienos ir ryžių troškinys
-
Aleksandro troškinys
-
Tikro dzūko pietūs
-
Orkaitėje troškintos kepenėlės
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Morkų troškinys su vištiena
-
Vištiena troškinta su morkomis
-
Jautiena kopūstų padaže
Orkaitėje troškintos kepenėlės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%, 15% riebumo,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Žalumynai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulės kepenys,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kepenėles. Sukapoti svogūnus. Pakepinti aliejuje. Po to išmaišyti su miltais, druska ir pipirais.
Sudėti kepenėlių masę į molinį kepimo indelį. Užpilti grietinėle.
Pašauti į 180-200° C orkaitę 1 valandai.
Apibarstyti žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...