Supjaustyti kepenėles. Sukapoti svogūnus. Pakepinti aliejuje. Po to išmaišyti su miltais, druska ir pipirais.
Sudėti kepenėlių masę į molinį kepimo indelį. Užpilti grietinėle.
Pašauti į 180-200° C orkaitę 1 valandai.
Apibarstyti žalumynais.

Orkaitėje troškintos kepenėlės
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai |
20 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | grietinėlės, 35% (15% riebumo) |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai (malti) |
1 valgomasis šaukštas | žalumynų (susmulkinti) |
700 gramų | kiaulės kepenys |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Troškintas triušis
-
Bajoriška Radvilų virėjo vištiena su krienais
-
Paelja
-
Veršienos kepenėlių troškinys
-
Vištiena svogūnų ir krapų
-
Mėsa su pipirais
-
Aleksandro troškinys
-
Troškinti agurkai su įdaru
-
Avienos ragu
-
Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
-
Vištienos guliašas su bruknių padažu
-
Ypatingas jautienos troškinys
-
Kiauliena, troškinta su svogūnais
-
Šonkauliai, troškinti kopūstuose
-
Veršienos troškinys drebučiuose
-
Pastarnokai su svogūnų laiškais
-
Troškinti rauginti kopūstai
-
Višta ispaniškai
-
Vištiena su sojų daigais
-
Avienos pilavas
Orkaitėje troškintos kepenėlės
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
2 vienetai -
Kvietiniai miltai,
20 gramų -
Grietinėlė, 35%, 15% riebumo,
200 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai - Druska
- Juodieji pipirai, malti
-
Žalumynai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Kiaulės kepenys,
700 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Supjaustyti kepenėles. Sukapoti svogūnus. Pakepinti aliejuje. Po to išmaišyti su miltais, druska ir pipirais.
Sudėti kepenėlių masę į molinį kepimo indelį. Užpilti grietinėle.
Pašauti į 180-200° C orkaitę 1 valandai.
Apibarstyti žalumynais.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...