200 gramų | ryžiai |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
šiek tiek | druska |
1 valgomasis šaukštas | garstyčios (padažas) |
700 gramų | jautiena (filė) |
2 vienetai | obuoliai |
200 gramų | grietinė (15 proc.) |
40 mililitrų | sojos padažas |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 valgomasis šaukštas | miltai (kvietiniai) |
300 mililitrų | sultinys |
Jautienos filė supjaustyti juostelėmis.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Obuolius sutrinti.
Jautieną sudėti į keptuvę ir užpilti sultiniu. Troškinti 15 minučių.
Į grietinė įmaišyti obuolių košelę, sojos padažą, pomidorų padažą, miltus, garstyčias, druską ir pipirus.
Grietinės masę supilti ant jautienos ir išmaišyti.
Troškinti dar 20 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Čenachai "Be pastangų"
- Kiaulienos troškinys su daržovėmis
- Stirnienos troškinys
- Troškintos vištų širdelės
- Šutinta šerniena
- Indiška vištiena visai šeimai
- Veršienos troškinys drebučiuose
- Virta veršiena su daržovėmis
- Virta veršienos krūtininė
- Troškinti veršienos šonkauliai
- Vištienos troškinys
- Jautienos čili su makaronais
- Avienos šutinys su pupomis
- Tikras močiutės guliašas
- Studentiškas troškinys su dešrelėmis
- Vištiena "afigiena"
- Troškinta pikantiška kiauliena
- Troškinta jautiena su paprika
- Meksikietiškas jautienos ir pupelių troškinys
- Veršienos troškinys su daržovėmis
Jautiena su ryžiais
- Paruošimo laikas:
-
Ryžiai,
200 gramų - Pipirai, juodieji
- Druska
-
Garstyčios, padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Jautiena, filė,
700 gramų -
Obuoliai,
2 vienetai -
Grietinė, 15 proc.,
200 gramų -
Sojos padažas,
40 mililitrų -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Miltai, kvietiniai,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ryžius išvirti ir nusausinti. Bus garnyras prie jautienos.
Jautienos filė supjaustyti juostelėmis.
Obuolius nulupti, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti kubeliais. Obuolius sutrinti.
Jautieną sudėti į keptuvę ir užpilti sultiniu. Troškinti 15 minučių.
Į grietinė įmaišyti obuolių košelę, sojos padažą, pomidorų padažą, miltus, garstyčias, druską ir pipirus.
Grietinės masę supilti ant jautienos ir išmaišyti.
Troškinti dar 20 minučių.
Komentarai (4)
-
Juste
2016-01-31 17:44
Labai skanu,aciu uze recepta!!!!:-)
-
inga
2012-06-30 19:45
vienas geriausiu troskiniu EVER! :) :super:
-
inga
2012-06-30 19:20
atrodo visai skaniai,bandau daryt,kvepia labai skaniai :) tik garstyciu neturiu... :-(