600 gramų | jautiena (sprandinė) |
250 gramų | svogūnai |
50 gramų | kiaulienos šoninė |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | paprika (malta) |
0.25 litro | sultinys (mėsos) |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
250 gramų | ryžiai (ilgagrūdžiai) |
2 vienetai | paprika (malta) |
400 mililitrų | pomidorai (konservuoti) |
šiek tiek | cukrus |
Suberti svogūnus ir maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti sultinį. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Vištienos kepenėlės su obuoliais
- Vyne troškintas triušis
- Vištiena kinietiškai
- Kiaulienos troškinys su pomidorų padažu
- Virta veršiena su daržovėmis
- Troškinys su vištiena ir morkom
- Troškinti įdaryti agurkai
- Pupelių ir mėsos troškinys
- Paelja
- Čachochbilis
- Kepta kiauliena su raugintais kopūstais
- Kotletų troškinys
- Aštri troškinta aviena
- Kiaulienos troškinys su voveraitėmis
- Orkaitėje troškintos kepenėlės
- Faršu įdarytos paprikos
- Maltiniai su grybų padažu
- Troškinta aviena su moliūgais
- Saldžiarūgštis kiaulienos troškinys
- Paprastas lietuviškas troškinukas
Vengriškas troškinys su ryžiais
- Paruošimo laikas:
-
Jautiena, sprandinė,
600 gramų -
Svogūnai,
250 gramų -
Kiaulienos šoninė,
50 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Paprika, malta,
1 valgomasis šaukštas -
Sultinys, mėsos,
1/4 litro -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Ryžiai, ilgagrūdžiai,
250 gramų -
Paprika, malta,
2 vienetai -
Pomidorai, konservuoti,
400 mililitrų - Cukrus
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Mėsą supjaustyti 2 cm storio gabaliukais, o svogūnus - kubeliais. Kubeliais supjaustytą šoninę pačirškinti su riebalais.
Suberti svogūnus ir maišant kepti, kol suminkštės. Sudėti mėsos gabalėlius, suberti papriką ir supilti sultinį. Pasūdyti ir troškinti uždengtame keptuve.
Užvirti 2 l vandens, suberti ryžius ir virti 15 minučių. Nukošti ir nuvarvinti sietelyje.
Paprikas perpjauti į keturias dalis, išpjauti sėklalizdžius ir supjaustyti šiaudeliais. Kartu su pomidorais sudėti į keptuvą su mėsa ir patroškinti 5 minutes.
Suberti ryžius, išmaišyti ir pašildyti kartu su mėsa. Pagardinti druska, maltomis paprikomis ir cukrumi.