50 gramų | sviestas |
1 vienetas | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | anties |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | aitriosios paprikos |
3 skiltelės | česnakas |
1 vienetas | paprika (geltona) |
1 vienetas | paprika (geltona) |
250 mililitrų | pomidorų padažas |
1.5 litro | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | petražolės |
1 valgomasis šaukštas | čiobreliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Skanūs kumpeliai su medaus aromatu
- Daržovių bei mėsos troškinys
- Vištienos krūtinėlė su paprikos ir česnakiniu marinatu
- Vištienos gabaliukai su baziliku ir medumi
- Neįprasti kotletukai
- Vištienos šašlykas tailandietiškame marinate "Satay Gai"
- Kepta višta su obuoliais
- Kepta anties krūtinėlė, pateikiama su burokų griežinėliais, slyvomis, spanguolių padažu
- Putpelės obuolių sultyse
- Vištų kepenėlės su ananasais
- Kepta antis su obuoliais
- Vištienos troškinys
- Kepti vištienos sparneliai su karameliniu padažu
- Bajoriškai įdarytos putpelės
- Keptas fazanas su cinamonu
- Cezario salotos su marinuotais vištienos kepsneliais ir jogurtiniu padažu
- Laukinis ryžių plovas
- Vištienos kotletai su sūriu
- Vištų sparneliai klevų sirupe
- Troškinta vištiena
Troškinta antis su daržovėmis
- Paruošimo laikas:
-
Sviestas,
50 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Morkos,
3 vienetai -
Antis,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Aitrioji paprika,
1 vienetas -
Česnakas,
3 skiltelės -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Paprika, geltona,
1 vienetas -
Pomidorų padažas,
250 mililitrų -
Sultinys, daržovių,
1.5 litro - Petražolės
-
Čiobreliai,
1 valgomasis šaukštas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Antį nuplauname ir supjaustome nemažais gabaliukais. Morkas ir svogūnus supjaustome kubeliais ir smulkiai supjaustome česnakus. Viską pakepiname ant sviesto nemažame puode. Tuomet pilame karštą daržovių sultinį, dedame anties gabaliukus ir aitriąją papriką. Uždengus puodą troškiname apie 1 val, kol nemažai nugaruoja skystimo, tuomet dedame juostelėmis pjaustytas paprikas. Taip pat dedame pomidorų padažą, smulkintas petražoles ir čiobrelius. Troškiname, kol mėsa galutinai suminkštės ir išgaruos skystis. Skanaus :)
Komentarai (4)
-
RITA
2012-11-06 22:12
Gavosi laaabai skaniai, tik as zasiena pries troskinant pamarinawau soju padaze su prieskoniais pora walandu palaikiau tada ant dideles ugnies apkepinau, o weliau jau 45min troskinau. Mesa gawosi labai minksta is swelni! :-)