400 gramų | grietinė |
300 mililitrų | grietinėlės, 35% |
3 vienetai | biskvito |
2 stiklinės | cukrus |
3 vienetai | bananai |
1 sauja | vynuogės |
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...
Populiariausi receptai šią savaitę
- Riešutinis vaflių tortas
- Varškės tortas
- Kiaušinių baltymų tortas
- Pyragas-tortas
- Riešutinis tartas
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Graikų pyragas
- Tortas su karamele
- Braškių svajonė
- Sūrio desertas
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Mano Napaleonas
- Vaisinis bananų - mandarinų tortas
- Tortas Mylimiausiajam
- Kalėdinis tortas
- Lilės tortas
- Sūrio pyragas
- Sausainių ir varškės tortas
- Maskarponės tortas su vyšniomis
- Vasaros vyšnia
Tortukas "Gaiva"
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Grietinė,
400 gramų -
Grietinėlė, 35%,
300 mililitrų -
Biskvitas,
3 vienetai -
Cukrus,
2 stiklinės -
Bananai,
3 vienetai -
Vynuogės,
1 sauja - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Supilam grietinėlęsu cukrumi ir išplakam plaktuvu.
Supilam grietine su cukrumi ir išplakam su plaktuvu.
Dedame biskvitą pertepame su grietines mase, po to dedame supjaustytus vaisius, sudedame grietinėlę ir tolygiai paskirstome, uždedame kitą biskvitą ir darome viską taip pat.
Viršutiniam biskvitui taip pat tepame grietinę ,grietinėlę. Viršų papuošiame su vaisiais.
Padedame į šaldytuvą 4 valandoms.
Greit paruošiamas ir labai skanus deserto tortukas. Ypač tinkamas valgyti per karščius...