
500 gramų | braškės |
400 gramų | miltai |
250 gramų | mascarpone sūris |
3 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaisių tortas
-
Braškių svajonė
-
Mano Napaleonas
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Aguoninis tortas
-
Vyšnių tortas
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Riešutinis tartas
-
Kavos tortas su migdolais
-
Avietinis tortas
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Šokoladinis tortukas
-
Grietinėlės tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Pyragas-tortas
-
Sausainių tortas
-
Šokoladinis Velykų tortas
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
-
Tortas su karamele
Braškinis tortas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Braškės,
500 gramų -
Miltai,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.