500 gramų | braškės |
400 gramų | miltai |
250 gramų | mascarpone sūris |
3 vienetai | kiaušiniai |
120 gramų | sviestas |
100 gramų | grietinėlės, 35% |
100 gramų | cukrus |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės tortas su citrinų sultimis
- Vaflinis pyragas
- Tiramisu
- Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
- Riešutinis vaflių tortas
- Morkų tortas
- Aušros želė tortas
- Medaus tortas
- Biskvitinis vaisinis tortas
- Migdolinis vyšnių tortas
- Tortas su sviestiniu kremu
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Vasaros vyšnia
- Tortas su šokoladu
- Sūrio pyragas
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Gaivus tortukas
- Tortas "Bounty"
- Avietinis tortas
- Varškės ir šokolado tortas
Braškinis tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 7
-
Braškės,
500 gramų -
Miltai,
400 gramų -
Mascarpone sūris,
250 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Sviestas,
120 gramų -
Grietinėlė, 35%,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kepame biskvitą: kiaušinius išplakame su cukrumi (20g paliekame kremui) ir ištirpintu sviestu. Sijojame miltus ir kepimo miltelius į tešlą ir viską gerai išmaišome.
Biskvitą kepame iki 180 C laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 minučių.
Atvėsusį biskvitą perpjauname į 2 - 3 dalis.
Braškes sutriname (keletą pasiliekame papuošimui).
Ant biskvito dedame pusę trintų braškių.
Grietinėlę išplakame, dedame cukrų. Dedame maskarponę ir išplakame. Suberiame likusias trintas braškes.
Ant biskvito su trintomis braškėmis dedame kremą.
Sudedame biskvitą vieną ant kito ir viršų papuošiame braškėmis.