Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!

Blynų tortukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
300 mililitrų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Slyvų blyneliai
-
Žvaigždžių pusryčiai
-
Lietiniai blyneliai su kopūstėliais
-
Blynai su lašiša
-
Kopūstų maltiniai
-
Blyneliai
-
Spelta blyneliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Kepenų blyneliai
-
Morkų sklindžiai
-
Šokoladiniai blynai
-
„Saulytė“
-
Virtinukai su sūriu
-
Obuolių sklindžiai
-
Žemaičių blynai
-
Blyneliai su šokolado traškučiais
-
Amerikietiški blynukai
Blynų tortukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...