Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!
Blynų tortukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 500 mililitrų | pienas |
| 2 vienetai | kiaušiniai |
| šiek tiek | aliejaus |
| 1 valgomasis šaukštas | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 300 mililitrų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
4 ingredientų avižinių dribsnių ir bananų blyneliai be miltų
-
Pusrytiniai blyneliai
-
Blyneliai
-
Cukinijos ir žuvies blyneliai
-
Blynas su daržovėmis ir grybais Kūčioms
-
Kopūstų blynai
-
Ryžių ir pupelių blynai
-
Ryžių blynai
-
Grikių blynai be kiaušinių
-
Makaroninis su krabais
-
Tuno blyneliai
-
Paprasti miltiniai blyneliai su vaniliniu padažu
-
Spelta blyneliai
-
Morkų blyneliai
-
Daržovių ir kepenėlių blynai
-
Grikių kepsneliai
-
Saldus užkandis
-
Vermišėlių ir krabų lazdelių kepsniukai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Pusryčių blynai su mėsa ir kukurūzais
Blynų tortukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
