Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!

Blynų tortukas
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 mililitrų | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
šiek tiek | druska |
300 mililitrų | kvietiniai miltai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Obuolių ir morkų blynai
-
Bulvių, pupelių ir grybų paplotėliai
-
Kepta lašiša tešloje
-
Slyvų blyneliai su mėtų padažu
-
Blynai su obuoliais ir avižiniais dribsniais
-
Bulviniai blynai su grybais
-
Blynai su tarkuotais obuoliais
-
Burokėlių ir bulvių blynai
-
Blyneliai su apelsininiu kremu
-
Kopūstų blynai su faršu
-
Purūs bananų ir kokosų blynai
-
Grikių miltų blyneliai
-
Kaliaropių blyneliai
-
Blynai su kukurūzais
-
Blyneliai su kondensuoto pieno įdaru
-
Avižinių dribsnių blyneliai su varške
-
Kopūstų blynai
-
Obuolių sklindžiai
-
Grikių kotletai su svogūnais ir morkomis
-
Morkų ir varškės blyneliai
Blynų tortukas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pienas,
500 mililitrų -
Kiaušiniai,
2 vienetai - Aliejus
-
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas - Druska
-
Kvietiniai miltai,
300 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Įdarui: 600ml varškės, plaktos grietinėlės, 100g cukraus, šaukstelio vanilinio cukraus,500 g uogų (geriausia braškių).
Kiaušinius išplakti su cukrumi ir druska, subert miltus ir nuolat maišydama supilti pieną, įpilame šaukstą aliejaus. Tešlą labai gerai išmaišyk. Kepame plonus blynelius. Iškeptus blynus atvėsink. Kol blynai vės paruošiame įdara. Grietinėlę suplak su cukrumi, įmaišyk varškę ir vanilinį cukrų. Ant vieno blyno užtepkite įdaro, tada uždėk kelias griežinėliais supjaustytas braškes ir vėl blynas, įdaras, braškės. Kai baigsi tortą ant viršaus uždek vieną sveiką (neperpjautą) braškę.
SKANAUS!
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...