24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.
Tortas su sviestiniu kremu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 6 vienetai | kiaušiniai |
| 150 gramų | cukrus |
| 1 valgomasis šaukštas | citrinos (žievelė, tarkuota) |
| 70 gramų | kvietiniai miltai |
| 40 gramų | krakmolas (bulvių) |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 250 gramų | sviestas (minkštas) |
| šiek tiek | druska |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 3 valgomieji šaukštai | kava (pupelės) |
| 200 gramų | cukraus pudra |
| 20 gramų | migdolai (drožlės) |
| 16 vienetų | kava (pupelės) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Braškinis tortas
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Biskvitinis vaisinis tortas
-
Pyragas-tortas
-
Grietinėlės tortas
-
Braškinis tortas
-
Tortas Napoleonas
-
Avietinis tortas
-
Baltymų tortas
-
Sūrio pyragas
-
Gaivus mango tortas
-
Nekeptas sausainių tortas
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Pascha
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Naminis Raffaello tortas
-
Vaflių tortas
Tortas su sviestiniu kremu
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Citrinos, žievelė, tarkuota,
1 valgomasis šaukštas -
Kvietiniai miltai,
70 gramų -
Krakmolas, bulvių,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas, minkštas,
250 gramų - Druska
-
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Kava, pupelės,
3 valgomieji šaukštai -
Cukraus pudra,
200 gramų -
Migdolai, drožlės,
20 gramų -
Kava, pupelės,
16 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
