Tortas su sviestiniu kremu
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
6 vienetai kiaušiniai
150 gramų cukrus
1 valgomasis šaukštas citrinos (žievelė, tarkuota)
70 gramų kvietiniai miltai
40 gramų krakmolas (bulvių)
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
250 gramų sviestas (minkštas)
šiek tiek druska
2 valgomieji šaukštai citrinų sultys
3 valgomieji šaukštai kava (pupelės)
200 gramų cukraus pudra
20 gramų migdolai (drožlės)
16 vienetų kava (pupelės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas su sviestiniu kremu

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

24 cm skersmens torto formą iškloti pergamentiniu popieriumi. Baltymus plakti šluotele arba elektriniu maišikliu, palaipsniui suberti cukrų.
Atsargiai sudėti 3 trynius, tarkuotą citrinos žievelę ir miltus, sumaišytus su krakmolu bei kepimo milteliais. Viską atsargiai išmaišyti ir tešlą supilti į formą. Kepti 35 minutes.
Kol kepa biskvitas, paruošti kremą: sviestą ištrinti su miltiniu cukrumi, 3 tryniais bei kava. Kremą atšaldyti.
Migdolus paskrudinti keptuvėje. Iškepusį biskvitą perpjauti į 3 papločius. Kiekvieną paplotį pertepti kremu ir sudėti vieną ant kito. Torto šonus taip pat aptepti kremu, viršų papuošti migdolais ir kavos pupelėmis.

Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų