Trupiniai grietinėlėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 300 gramų | sausainiai (trupiniai) |
| 2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
| 2 valgomieji šaukštai | cukrus |
| 2 saujos | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
2.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
3.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Elzaso tortas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
-
Riešutinis tartas
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Aistės jogurto pyragas
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Tiramisu tortukas
-
Tortas "Karamelės lašas"
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Pyragas "Magdė"
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Vasariškas tortas
-
Vaflinis pyragas
-
Tortas "Greitukas"
-
Vyšnių tortas
Trupiniai grietinėlėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Sausainiai, trupiniai,
300 gramų -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
