
Trupiniai grietinėlėje
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
400 gramų | grietinėlės, 35% |
300 gramų | sausainiai (trupiniai) |
2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
2 valgomieji šaukštai | cukrus |
2 saujos | aviečių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
1.
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
2.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
3.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Nugos tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Avietinis tortas
-
Varškės tortas
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Švarcvoldo vyšnių tortas
-
Braškių tortas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Tortas "Rafaelo"
-
Braškinis tortas
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
-
Arbūzų tortas
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Želė tortas
-
Riešutinis vaflių tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Vyšnių tortas
Trupiniai grietinėlėje
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Sausainiai, trupiniai,
300 gramų -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Cukrus,
2 valgomieji šaukštai -
Avietės,
2 saujos - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Turimus sausainius sutrinu (tai gali būti trapūs sausainiai), iškloju puse (150 g) formos dugną.
Grietinėlę išplaku su cukrumi ir supylus brinkintą, tirpintą želatiną dar kartą gerai išmaišau.
Pusę grietinėlės supilu ant sausainių.
Dedu likusius trupinius ir vėl užpilu grietinėle.
Puošiu šaldytomis uogomis.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...