
125 | kvietiniai miltai |
5 | kiaušiniai (tryniai) |
200 | cukrus |
75 | krakmolas |
5 | vanduo (karštas) |
Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje formoje. Kepkite apie 20-30 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai pusiau,i tris dalis,ir pertepti paruoštu kremu.
kremui reikia.
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.
Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , maždaug puse kg,
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį
Želatinos 1 didelis šaukštas
Sutriname trečdalį dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .Aptepame torto šonus ir viršų plakta grietinėle ir papuošiam šokoladu ir braškėm.Tai labai gaivus ir skanus tortas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Tortas meilės dienai
-
Lukos želė tortas
-
Medaus tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Baltymų tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Lietinių tortas
-
Kalėdinis tortas
-
Medaus tortas
-
Trijų pienų tortas
-
Mandarinius
-
Tortas „Bitutė“
-
Tortas "Pavasaris"
-
Tortas "kriaušė"
-
Šaltas tortukas
-
Saldus pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Aistės jogurto pyragas
Tortas "Margarita"

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Kvietiniai miltai,
125 -
Kiaušiniai, tryniai,
5 -
Cukrus,
200 -
Krakmolas,
75 -
Vanduo, karštas,
5 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
TORTAS 'MARGARITA' gaminimas :
Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje formoje. Kepkite apie 20-30 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai pusiau,i tris dalis,ir pertepti paruoštu kremu.
kremui reikia.
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.
Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , maždaug puse kg,
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį
Želatinos 1 didelis šaukštas
Sutriname trečdalį dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .Aptepame torto šonus ir viršų plakta grietinėle ir papuošiam šokoladu ir braškėm.Tai labai gaivus ir skanus tortas.