Tortas "Margarita"
AUTORIUS:
Jolanta
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
125 kvietiniai miltai
5 kiaušiniai (tryniai)
200 cukrus
75 krakmolas
5 vanduo (karštas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
TORTAS 'MARGARITA' gaminimas :

Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje formoje. Kepkite apie 20-30 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai pusiau,i tris dalis,ir pertepti paruoštu kremu.
kremui reikia.
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.

Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , maždaug puse kg,
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį

Želatinos 1 didelis šaukštas
Sutriname trečdalį dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .Aptepame torto šonus ir viršų plakta grietinėle ir papuošiam šokoladu ir braškėm.Tai labai gaivus ir skanus tortas.

Populiariausi receptai šią savaitę

Tortas "Margarita"

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

TORTAS 'MARGARITA' gaminimas :

Į kiaušinių trynių bei karšto vandens plakinį suberkite cukrų, vanilinį cukrų ir maišykite, kol ištirps. Paskui suberkite persijotus miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei krakmolu, įmaišykite standžiai suplaktus baltymus. Gautą tešlą tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi išklotoje formoje. Kepkite apie 20-30 min. iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
Atvėsusį biskvitą perpjaukite horizontaliai pusiau,i tris dalis,ir pertepti paruoštu kremu.
kremui reikia.
Didelio indelio grietinėlės 450 g. , 36 proc.

Braškių ( tik šviežių ) , pagal pareikį , maždaug puse kg,
Cukraus ir citrinos rūgštelės , pagal savo skonį

Želatinos 1 didelis šaukštas
Sutriname trečdalį dalį braškių į piure .
Želatiną išbrinkiname , ištirpiname .
Biskvitą padaliname į 3 dalis .
Išplakame puse grietinėlės su cukrumi , į ją sudedame braškių piure ir supilame ištirpintą želatiną ( viską darome greitai ) .
Dedame į formą biskvitą , ant jo supilame grietinėlės - braškių masę .
Uždedame kitą biskvitą .
Vėl išplakame likusę grietinėlę su cukrumi ir citrinos rūgštele , ją sudedame ant biskvito .
Braškes supjaustome gabaliukais , kokiais jūs norite , ir jas susmaigstome į grietinėlę .
Dedame trečią biskvitą , truputi paspaudžiame .Aptepame torto šonus ir viršų plakta grietinėle ir papuošiam šokoladu ir braškėm.Tai labai gaivus ir skanus tortas.

Receptą atsiuntė Jolanta
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų