| 150 gramų | miltai |
| 125 gramai | sviestas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 120 gramų | cukrus |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | sūris (maskarponės ) |
| 400 gramų | grietinėlės, 35% |
| 200 gramų | jogurtas |
| 30 gramų | cukrus |
| 30 gramų | želatina |
| 5 vienetai | braškės |
| šiek tiek | šokoladas (juodasis) |
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25-30 minutes.
Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi, grietinėle ir jogurtu.
Želatiną užpilame 150 ml šilto, bet ne per karšto vandens.
Išbrinkusią želatiną sumaišome su kremu.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Blynų tortukas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Sausainų tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Tortas su varškės kremu
-
Vasaros vyšnia
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Tortas su šokoladu
-
Tortas "Greitukas"
-
Gardus tortas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
Valentino dienos tortas ,,Myliu tave''
-
Maskarponės tortas su vyšniomis
-
Švarcvoldo vyšnių tortas
-
Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Braškinis tortas
-
Nekeptas oreo tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Tortas „Bitutė“
Meile alsuojantis tortas
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
125 gramai -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
120 gramų - Druska
-
Sūris, maskarponės ,
500 gramų -
Grietinėlė, 35%,
400 gramų -
Jogurtas,
200 gramų -
Cukrus,
30 gramų -
Želatina,
30 gramų -
Braškės,
5 vienetai - Šokoladas, juodasis
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirma kepama biskvitą:
Kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25-30 minutes.Kol kepa biskvitas ruošiame sūrio kremą:
Maskarponės sūrį suplakame su cukrumi, grietinėle ir jogurtu.
Želatiną užpilame 150 ml šilto, bet ne per karšto vandens.
Išbrinkusią želatiną sumaišome su kremu.Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Sustingusį tortą puošiame sviestiniu kremu, šokolado drožlėmis, bei braškėmis.
Komentarai (6)
-
Lilita
2024-03-30 11:25
Ačiū už receptą
-
ohohoho
2016-09-12 13:35
meile taip stipriai skilnda nuosito kad net as juaciu ja sededams kitam ekrano gale.
-
Vita
2016-03-24 19:29
Nesupratau 4 punkto. Kaip pasigaminti sviestini krema? Ar cia tas pats maskarpones? :D
