3 vienetai | napaleono lakštai |
500 gramų | varškė |
1 skardinė | kondensuotas pienas |
200 mililitrų | pienas |
1 stiklinė | uogienė ((spanguolių)) |
Skanaus.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas "Mozaika"
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
- Aguoninis tortas
- Tortas ale Tiramisu
- Švarcvoldo vyšnių tortas
- Šokoladinis varškės pyragas
- Tortas meilės dienai
- Gaivus tortukas
- Vaflinis pyragas
- Arbūzų tortas
- Trupiniai grietinėlėje
- Gardus tortas
- Tortas "Su meile..."
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
- Tortas "Bounty"
- Blynų tortukas
- Nugos tortas
- Tortas su mangais
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Braškinis tortas
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Napaleono lakštai,
3 vienetai -
Varškė,
500 gramų -
Kondensuotas pienas,
1 skardinė -
Pienas,
200 mililitrų -
Uogienė, (spanguolių),
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Varškę suplakame su pienu ir kondensuotų pienu. Jeigu mėgstate saldžiau tuomet įberkite cukraus. Į torto formą dedam lakštą, sudedam 1/3 varškės kremo. Dedam kitą lakštą, sudedam uogienė, ant viršaus vėl 1/3 varškės kremo. Dedam paskutinį lakštą ir sutepam jį likusių varškės kremu. Apdengiam tortą maistinė plėvele ir paliekame šaltai per naktį.
Skanaus.
Komentarai (3)
-
Barbora
2016-03-27 16:48
Gavosi labai skanus, gaivus ir nesaldus torciukas, ir labai sveikuoliskas nes kadangi idejau 1kg varskes ir del to truputi cukraus, be viso to buvo tiediog skysta tyrė, kuri gyvenime nebutu sustingus. Reik zelatino pridet prie originalaus recepto arba pieno nepilt.
Kita kart darysiu be pieno, su 1kg varskes ir 2 skardinem kondensuoto pieno, tikrai bus begalo skanu :-)