
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
0.5 litro | grietinė |
1 stiklinė | cukrus |
0.5 kilogramo | krekeriai (nesūdyti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas ale Tiramisu
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Gaivus tortas su vyšniomis
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Braškinis tortas
-
Braškinis tortas
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Tortas "Žozefina"
-
Smaližiukas
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
-
Šokoladinis tortas
-
Varškės tortas
-
Pyragas „Sniegas“
-
Vyniotinis su margu įdaru
-
Nekeptas tortas su braškėmis
-
Tortas "BRAŠKĖ"
-
Morenginis tortas su žemės riešutais
-
Vaflinis pyragas
-
Sūrio pyragas
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
Komentarai:
8
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinė,
0.5 litro -
Cukrus,
1 stiklinė -
Krekeriai, nesūdyti,
0.5 kilogramo - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Grietinę išplakti su cukrumi,suberti krekerius (geriausiai tinka su aguonomis) ir gerai išmaišyti. Palikti 20 - 30 min. kambario temperatūroje karts nuo karto pamaišant, kad krekeriai išbrinktų. Sudėti į apvalų dubenį paspaudžiant ir palikti kelioms valandoms, kad susigertų kremas.
Reklama:
Komentarai (8)
-
asta
2015-09-17 11:33
tikrai cia dar dedasi tirpintas rudududu su grietine, ir cukraus tikrai daugiau nereikia...
-
aldona
2015-08-05 17:08
Ir aš darau, bet dar įspaudžiu citrinos sulčių. Labai maloniai kvepia ir gaivus skonis...
-
lile
2015-08-04 19:38
Neatrodo kad su grietine. Gal su kokiu rududu?
-
Laura
2015-08-03 00:31
Čia gi desertas, kaip jis gali būti tinkamas pietų stalui?
-
as
2015-08-01 08:05
skaniai atrodo,o kodel jis toks rudas,tai gal pavirinti reikia grietine?
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...