Kakavinis Napoleonas
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
500 gramų kvietiniai miltai
300 gramų margarinas
1 vienetas kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis vanduo
0.5 arbatinio šaukštelio druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Kremui:
1,5 indelio sutiršt.pieno,
200-250g sviesto,
60g kakavos miltelių.

1.Sutarkuoti margariną ir sumaišyti su miltais.

2. įpilti pasūdytą vandenį, įmušti kiaušinį, įpilti actą ir užmaišyti teslą.

3. Padalinti tešlą į 8 dalis ir 30-40 min. palaikyt šaldytuve

4. Išiminėt po vieną, kočiot apskritimus diametru 27 cm

5. Kepti kiekvieną viens po kito orkaitėj, kol pagels (apie 10min.-200
laipsnių).

6. Iškeptus papločius apipjaustyt vienodu diametru (iš likučiu paruošti trupinius pabarstymui torto viršui ir šonams) arba, jeigu norėsit, galima sutrupinti vieną iškeptą paplotį.

7. Paruošti kremą - mikseriu suplakti sutirštintą pieną su minkštu sviestu įmaišant kakavos miltelius.

8. Sudėlioti paplotėlius vieną ant kito, pertepant kremu (plonu sluoksniu, ypatingai kraštai).

9. Viršų ir šonus papuošti tupiniais.

10. Palikti tortą nakčiai kambario temperatūroj,o iš ryto skanaukit patį skaniausią torčiuką pasaulyje.

Skanaus!!!

Populiariausi receptai šią savaitę

Kakavinis Napoleonas

Komentarai: 11
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kremui:
1,5 indelio sutiršt.pieno,
200-250g sviesto,
60g kakavos miltelių.

1.Sutarkuoti margariną ir sumaišyti su miltais.

2. įpilti pasūdytą vandenį, įmušti kiaušinį, įpilti actą ir užmaišyti teslą.

3. Padalinti tešlą į 8 dalis ir 30-40 min. palaikyt šaldytuve

4. Išiminėt po vieną, kočiot apskritimus diametru 27 cm

5. Kepti kiekvieną viens po kito orkaitėj, kol pagels (apie 10min.-200
laipsnių).

6. Iškeptus papločius apipjaustyt vienodu diametru (iš likučiu paruošti trupinius pabarstymui torto viršui ir šonams) arba, jeigu norėsit, galima sutrupinti vieną iškeptą paplotį.

7. Paruošti kremą - mikseriu suplakti sutirštintą pieną su minkštu sviestu įmaišant kakavos miltelius.

8. Sudėlioti paplotėlius vieną ant kito, pertepant kremu (plonu sluoksniu, ypatingai kraštai).

9. Viršų ir šonus papuošti tupiniais.

10. Palikti tortą nakčiai kambario temperatūroj,o iš ryto skanaukit patį skaniausią torčiuką pasaulyje.

Skanaus!!!

Reklama:

Komentarai (11)


  • Gurl 2016-11-08 13:37

    Kremas mano šeimynai patinka užvirtas, labai skanu! :))


  • Janina 2014-05-14 15:57

    Krema visuomet darau sviestas + kondensuotas pienas, vaikams taip skaniuasia!!! Paplocius visada pirkdavau, bet paskutini karta kepiau is saldytos bemieles sluoksniuotos teslos, daug geriau gavosi, nei su pirktiniais paplociais!!!!


  • Ugnius 2013-10-26 17:04

    as ji dabar darisiu man atrodo bus skanus! super


  • inesa 2011-11-16 23:07

    labai man patiko napoleonas.. be zodziu :super: ;-)


  • Alina 2011-03-31 21:09

    Napoleonas kakavinis negali buti!!!! o siaip kai gaminu napolena,perku paplocius napoleonui,tikrai nereikia vargti kepti tuos paplocius,ir labai labai skaniai gaunasi. Manau sis kremas niekam tikes :-p


  • jooooo.... 2011-03-30 13:06

    nu paskaiciau ir nesupratau.... velniu actas jei jis turetu buti skirtas sodos nugesinimui, o ja cia ne nekvepia.... siaip napoleonui kapota tesla turetu but... va tada super trapi burnoj tirpstanti gaunas... :super:


  • @[email protected] 2011-03-13 13:27

    acto saukstelio reikia :-) ,o jeigu citrinos sulciu pakeitimui,butu dar geriau :super:


  • :-) 2011-03-13 12:49

    na tortas gal ir skanus,reiks pabandyti :-) :super: ,tik neparasyta kiek acto reikia ipilti,o gal citrinu sultys labiau tiktu? :-)


  • miu 2010-10-26 18:38

    kremas neskanus, beje napoleonas kakavinis?! %-) :ne:


  • Gabriele 2010-10-26 16:52

    :alus: :alus: :alus:


Daugiau receptų