
500 gramų | kvietiniai miltai |
300 gramų | margarinas |
1 vienetas | kiaušiniai |
1 arbatinis šaukštelis | vanduo |
0.5 arbatinio šaukštelio | druska |
1,5 indelio sutiršt.pieno,
200-250g sviesto,
60g kakavos miltelių.
1.Sutarkuoti margariną ir sumaišyti su miltais.
2. įpilti pasūdytą vandenį, įmušti kiaušinį, įpilti actą ir užmaišyti teslą.
3. Padalinti tešlą į 8 dalis ir 30-40 min. palaikyt šaldytuve
4. Išiminėt po vieną, kočiot apskritimus diametru 27 cm
5. Kepti kiekvieną viens po kito orkaitėj, kol pagels (apie 10min.-200
laipsnių).
6. Iškeptus papločius apipjaustyt vienodu diametru (iš likučiu paruošti trupinius pabarstymui torto viršui ir šonams) arba, jeigu norėsit, galima sutrupinti vieną iškeptą paplotį.
7. Paruošti kremą - mikseriu suplakti sutirštintą pieną su minkštu sviestu įmaišant kakavos miltelius.
8. Sudėlioti paplotėlius vieną ant kito, pertepant kremu (plonu sluoksniu, ypatingai kraštai).
9. Viršų ir šonus papuošti tupiniais.
10. Palikti tortą nakčiai kambario temperatūroj,o iš ryto skanaukit patį skaniausią torčiuką pasaulyje.
Skanaus!!!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės tortas
-
Tortas su varškės kremu ir avietėmis
-
Lietinių tortas
-
Tortas Napoleonas
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
-
Braškių tortas
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Kalėdinis tortas
-
Kopūstų tortas
-
Jogurtinis tortas su vaisiais
-
Šokoladinis tortukas
-
Tortas meilės dienai
-
Vasariškas tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Graikų pyragas
-
Pyragas-tortas
-
Angliškas tortas
Kakavinis Napoleonas

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Margarinas,
300 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Vanduo,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
0.5 arbatinio šaukštelio - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Kremui:
1,5 indelio sutiršt.pieno,
200-250g sviesto,
60g kakavos miltelių.
1.Sutarkuoti margariną ir sumaišyti su miltais.
2. įpilti pasūdytą vandenį, įmušti kiaušinį, įpilti actą ir užmaišyti teslą.
3. Padalinti tešlą į 8 dalis ir 30-40 min. palaikyt šaldytuve
4. Išiminėt po vieną, kočiot apskritimus diametru 27 cm
5. Kepti kiekvieną viens po kito orkaitėj, kol pagels (apie 10min.-200
laipsnių).
6. Iškeptus papločius apipjaustyt vienodu diametru (iš likučiu paruošti trupinius pabarstymui torto viršui ir šonams) arba, jeigu norėsit, galima sutrupinti vieną iškeptą paplotį.
7. Paruošti kremą - mikseriu suplakti sutirštintą pieną su minkštu sviestu įmaišant kakavos miltelius.
8. Sudėlioti paplotėlius vieną ant kito, pertepant kremu (plonu sluoksniu, ypatingai kraštai).
9. Viršų ir šonus papuošti tupiniais.
10. Palikti tortą nakčiai kambario temperatūroj,o iš ryto skanaukit patį skaniausią torčiuką pasaulyje.
Skanaus!!!
Komentarai (13)
-
Gurl
2016-11-08 13:37
Kremas mano šeimynai patinka užvirtas, labai skanu! :))
-
Janina
2014-05-14 15:57
Krema visuomet darau sviestas + kondensuotas pienas, vaikams taip skaniuasia!!! Paplocius visada pirkdavau, bet paskutini karta kepiau is saldytos bemieles sluoksniuotos teslos, daug geriau gavosi, nei su pirktiniais paplociais!!!!
-
Ugnius
2013-10-26 17:04
as ji dabar darisiu man atrodo bus skanus! super
-
inesa
2011-11-16 23:07
labai man patiko napoleonas.. be zodziu :super: ;-)
-
Alina
2011-03-31 21:09
Napoleonas kakavinis negali buti!!!! o siaip kai gaminu napolena,perku paplocius napoleonui,tikrai nereikia vargti kepti tuos paplocius,ir labai labai skaniai gaunasi. Manau sis kremas niekam tikes :-p
-
jooooo....
2011-03-30 13:06
nu paskaiciau ir nesupratau.... velniu actas jei jis turetu buti skirtas sodos nugesinimui, o ja cia ne nekvepia.... siaip napoleonui kapota tesla turetu but... va tada super trapi burnoj tirpstanti gaunas... :super:
-
@G@
2011-03-13 13:27
acto saukstelio reikia :-) ,o jeigu citrinos sulciu pakeitimui,butu dar geriau :super:
-
:-)
2011-03-13 12:49
na tortas gal ir skanus,reiks pabandyti :-) :super: ,tik neparasyta kiek acto reikia ipilti,o gal citrinu sultys labiau tiktu? :-)
-
miu
2010-10-26 18:38
kremas neskanus, beje napoleonas kakavinis?! %-) :ne:
-
Gabriele
2010-10-26 16:52
:alus: :alus: :alus: