Grietinėlės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 pakelis | vaniliniai biskvito papločiai |
7 saujos | žemuogės |
2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
3.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
4.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortukas "Gaiva"
- Braškių svajonė
- Nekeptas varškės tortas
- Sausainų tortas
- Tortas mažyliams
- Medaus tortukas
- Medaus tortas
- Pyragas „Sniegas“
- Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
- Skaniausias nekeptas sūrio pyragas su avietėmis
- Tortas-vyniotinis
- Sausainių ir varškės tortas
- Gaivus vyšninis želė tortas
- Graikų pyragas
- Tortas "Žvaigždė"
- Mėgstamiausias pyragas
- Tortas su varškės kremu ir avietėmis
- Torteliai su uogomis
- Tortas "Margarita"
- Nekeptas sausainių tortas
Grietinėlės tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinėlė, 35%,
600 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vaniliniai biskvito papločiai,
1 pakelis -
Žemuogės,
7 saujos -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...