Grietinėlės tortas
AUTORIUS:
Rima
Porcijų skaičius: 8
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų grietinė
1 valgomasis šaukštas cukrus
1 pakelis vaniliniai biskvito papločiai
7 saujos žemuogės
2 arbatiniai šaukšteliai želatina
50 mililitrų vanduo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
3.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
4.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Grietinėlės tortas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 8
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.

  2. Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.

  3. Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.

  4. Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)

Receptą atsiuntė Rima
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų