
Grietinėlės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 pakelis | vaniliniai biskvito papločiai |
7 saujos | žemuogės |
2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
3.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
4.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortas su braškėmis
-
Biskvitinis tortas su glazūra
-
Tortas su konservuotais persikais
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Želė tortas
-
Kavos tortas su migdolais
-
Tortas "Vasaros prisilietimas"
-
Tortas iš krekerių "Žuvytės"
-
Naminis Raffaello tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Vasariškas tortas
-
Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
-
Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
-
Tortukas "Gaiva"
-
Tortas su uogienės padažu
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Šakotis (bankuchenas)
-
Napoleonas su varške ir spanguolių uogienė
-
Tortas "Bounty"
Grietinėlės tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinėlė, 35%,
600 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vaniliniai biskvito papločiai,
1 pakelis -
Žemuogės,
7 saujos -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...