
Grietinėlės tortas
Porcijų skaičius:
8
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 8
600 mililitrų | grietinėlės, 35% |
1 valgomasis šaukštas | cukrus |
1 pakelis | vaniliniai biskvito papločiai |
7 saujos | žemuogės |
2 arbatiniai šaukšteliai | želatina |
50 mililitrų | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
2.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
3.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
4.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Gaivus vyšninis želė tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Aguoninis tortas
-
Pyragas-tortas
-
Tortas "Velykinis sluoksniuotis"
-
Tortas - Pavasarinis Napoleonas
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas su kokoso pienu
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Vaisių tortas
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Tiramisu tortukas
-
Trijų pienų tortas
-
Trupiniai grietinėlėje
-
Sūrio pyragas
-
Tortas "Seklyčia"
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Vasaros vyšnia
Grietinėlės tortas
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 8
-
Grietinėlė, 35%,
600 mililitrų -
Cukrus,
1 valgomasis šaukštas -
Vaniliniai biskvito papločiai,
1 pakelis -
Žemuogės,
7 saujos -
Želatina,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Vanduo,
50 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Paruošti želatiną: užpilti šaltu vandeniu ir palikti brinkti 1 valandai, vėliau ištirpinti garų vonelėje, maišant.
Grietinėlę išplakti su cukrumi iki putų. Plakant supilt tirpintą želatiną.
Įmaišyti uogas ir pertepti tris biskvito lakštus.
Puošti likusiomis uogomis. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...