Šokoladinis pyragas su riešutais
Porcijų skaičius:
9
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 9
| 230 gramų | miltai |
| 200 gramų | sviestas |
| 150 gramų | šokoladas (smulkinto) |
| 150 gramų | žemės riešutai (skrudintų) |
| 100 gramų | kakava |
| 100 gramų | cukrus |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 2 lašai | vanilės esencijos |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
1.
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
2.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
3.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Trapus pyragas su obuolių koše
-
Margaritos varškės apkepas
-
Pynė su džemu
-
Apelsininis pyragas
-
Trupiniuotis
-
Morkų pyragas
-
Obuolių pyragas su chalva
-
Varškės pyragas
-
Aronijų uogienės greitpyragis su migdolais ir kokosų drožlėmis
-
Skanusis keksiukas
-
La Chocolate Brownie II
-
Obuolių ir aviečių pyragas
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Vyniotinukai su obuoliais
-
Tinginių pyragas
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Paprastasis šokoladinis pyragas
-
Kurmio kalnelis
Šokoladinis pyragas su riešutais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 9
-
Miltai,
230 gramų -
Sviestas,
200 gramų -
Šokoladas, smulkinto,
150 gramų -
Žemės riešutai, skrudintų,
150 gramų -
Kakava,
100 gramų -
Cukrus,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
vanilės esencija,
2 lašai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Irvyda
Gaminimo eiga:
Kambario temperatūros sviestą ištinti su cukrumi iki purumo, tuomet įmušti kiaušinius ir išmaišyti.
Į tešlą berti smulkintą šokoladą, riešutus, įlašinti vanilės esencijos. Berti miltus, kepimo miltelius ir kakavą, viską išmaišyti.
Kepti 180 C laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
