| Tešlai: | ||
| 4 vienetai | kiaušiniai | |
| 4 valgomieji šaukštai | miltai | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
| Kremui: | ||
| 200 gramų | varškė | |
| 150 gramų | sviestas | |
| 0.5 pakelio | kondensuotas pienas | |
| 1 vienetas | citrinos | |
| Pabarstymui: | ||
| šiek tiek | cukraus pudra | |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Vaflinis pyragas
-
Pyragas su varške
-
Aguoninis vyniotinis
-
Šimtalapis su varške
-
Aguonų vyniotinis
-
Močiutės keksas
-
Ryžių pyragas su silke
-
Varškės pyragas "Draugytė" pagal Gabiją
-
Varškės-riešutų keksas "Margutis"
-
Amerikietiškas pyragas
-
Drezdeno tortas
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Moliūgų ir obuolių apkepas
-
Baklava
-
Suomiškas uogų pyragas
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške, špinatais ir pomidorais
-
Paprastasis keksas
-
Šokoladinis pyragas
-
Moliūgų pyragas
-
Kopūstų pyragas su žirniais
Gardusis Kuršėnų vyniotinis
akcijas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 pakelio -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!
