
Tešlai: | ||
4 vienetai | kiaušiniai | |
4 valgomieji šaukštai | miltai | |
4 valgomieji šaukštai | cukrus | |
Kremui: | ||
200 gramų | varškė | |
150 gramų | sviestas | |
0.5 pakelio | kondensuotas pienas | |
1 vienetas | citrinos | |
Pabarstymui: | ||
šiek tiek | cukraus pudra |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kefyro pyragas Zebriukas
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Obuolių pyragas su riešutais
-
Sūrio desertas
-
Pyragas-tortas
-
Pyragas "Kiaušinienė"
-
Moliūgų pyragas
-
Pyragas su gervuogių pertepimu
-
Šviesus trupininis pyragas su varške ir uogiene
-
Senovinis varškės pyragas
-
Rudeniškas moliūgų skanumynas
-
Aguonų vyniotinis
-
Pyragaitis
-
Pyragas su agrastais ir vyšniom
-
Pyragas su braškėmis
-
Šokoladinis pyragas
-
Bulvinis pyragas
-
Kalėdinis keksas
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Vyniotinis su aguonomis
Gardusis Kuršėnų vyniotinis

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Miltai,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
200 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Kondensuotas pienas,
0.5 pakelio -
Citrinos,
1 vienetas - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Cukraus pudra
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Paruoškite biskvitą: kiaušinių trynius išplakite su cukrumi iki purumo. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite. Atskirai standžiai išplakite baltymus. Viską atsargiai šaukštu išmaišykite iki vientisumo. Biskvito tešla turi būti puri, nesukritusi.
Tešlą pilkite į kepimo popieriumi išklotą formą ir kepkite iki 200°C temperatūros įkaitintoje orkaitėje 12-15 minučių. Iškeptą biskvitą išverskite ant milteliniu cukrumi pabarstyto rankšluosčio, suvyniokite ir atvėsinkite.
Minkštą sviestą išsukite iki purumo, nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną, sukrėskite varškę, pagardinkite citrinų sultimis ir gerai išplakite. Biskvitą ištepkite kremu, susukite, suvyniokite į foliją ir palaikykite šaldytuve bent dvi valandas, kad sustingtų. Pabarstykite milteliniu cukrumi. Skanaus!