Šimtalapis su razinomis
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 400 gramų | kvietiniai miltai |
| 400 gramų | sviestas (Ilzenbergo ūkio ) |
| 200 mililitrų | pienas (Ilzenbergo ūkio) |
| 200 gramų | razinos |
| 200 gramų | aguonų |
| 150 gramų | cukrus |
| 1 vienetas | kiaušiniai |
| 30 gramų | šlapios mielės |
| 4 valgomieji šaukštai | medus |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Sumaišau pieną, mieles ir kiaušinį. Dedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama minkymui.
2.
Įdarui sumaišau razinas, maltas aguonas ir medų.
3.
Labai plonai kočioju du lakštus. Ant pirmo pilu lydyto sviesto ir barstau cukraus. Dedu kitą lakštą, tepu lydytu sviestu ir dedu razinų masę. Susuku ir dedu į skardą. Iš visos masėspagaminsite kelis vyniotinius.
4.
Nelaukiu kol pakils. Kepu 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki pagelsta, apie 30 minučių. Nakčiai palieku kepimo inde. Ragauju po paros laiko.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Šokoladinis gardumynas
-
Mėlynas raudongūžių kopūstų pyragas
-
Šokoladinis pyragas
-
Kakavinis Napoleonas
-
Graikų pyragas
-
Citrininis pyragas
-
Aguonų pyragas su puta
-
Torteliai su uogomis
-
Meduoliukas
-
Varškės pyragas su vyšniomis
-
Gedo obuolių pyragas su trupučiu apelsino
-
Varškinis pyragas su obuoliais
-
Šventnis varškės pyragas su vyšniomis
-
Pyragas "Kiselius"
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir ananasais
-
Kriaušių pyragas
-
Ypatingasis keksas
-
Sūrūs riestainiai
-
Sluoksniuotos tešlos pyragas su varške ir bananais
-
Šokoladinis cukinijų pyragas
Šimtalapis su razinomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kvietiniai miltai,
400 gramų -
Sviestas, Ilzenbergo ūkio ,
400 gramų -
Pienas, Ilzenbergo ūkio,
200 mililitrų -
Razinos,
200 gramų -
Aguonos,
200 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Kiaušiniai,
1 vienetas -
Šlapios mielės,
30 gramų -
Medus,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Rima
Gaminimo eiga:
Sumaišau pieną, mieles ir kiaušinį. Dedu miltų tiek, kad tešla būtų tinkama minkymui.
Įdarui sumaišau razinas, maltas aguonas ir medų.
Labai plonai kočioju du lakštus. Ant pirmo pilu lydyto sviesto ir barstau cukraus. Dedu kitą lakštą, tepu lydytu sviestu ir dedu razinų masę. Susuku ir dedu į skardą. Iš visos masėspagaminsite kelis vyniotinius.
Nelaukiu kol pakils. Kepu 170 laipsnių kaitrumo orkaitėje iki pagelsta, apie 30 minučių. Nakčiai palieku kepimo inde. Ragauju po paros laiko.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
