
Pyragas su riešutais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 vienetai | kiaušiniai |
500 mililitrų | kefyras |
500 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | cukrus |
3 lašai | vanilė (ekstraktas) |
150 gramų | sviestas |
2 arbatiniai šaukšteliai | kepimo milteliai |
100 gramų | juodojo šokolado |
200 gramų | lazdyno riešutai (be odelių) |
250 gramų | kondensuotas pienas (Rududu) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada pilame kefyrą, beriam miltus ir kepimo miltelius bei vanilės ekstraktą. Kepame 180 0C orkaitėje apie 45 minutes. Atvėsinus perpjauname į tris dalis (jeigu mažo skersmens kepimo forma, tai galima ir į tris dalis perpjauti). Rududu indelį dedame į karštą vandenį ir maišome, kol gražiai išsilydo. Šiuo kremu pertepame iškepusius padus, sulipdome. Ant viršaus pilame tirpinto šokolado ir lazdynų riešutų mišinį ir statome į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Biskvitinis obuolių pyragas
-
Studentiškas vyniotinis
-
Velykinė banda
-
Keksas "C"
-
Varškės ir moliūgų apkepas
-
Traškius
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Daniškas kalėdinis pyragas
-
Erikos šokoladinis pyragas su karameliniais obuoliais ir šokolado užpilu
-
Varkės pyragas
-
Lietinių pyragas
-
Kokosinis obuolių pyragas
-
Varškės pyragas
-
Biskvitinis plokštainis "Kinder Milk Slice"
-
Šokoladinis varškės pyragas "Vasaros naktis"
-
Pyragas su vyšnių uogiene puodelyje
-
Kakavinis varškės tortas su karamelizuotomis kriaušėmis
-
Brownies pyragas (tipiškas Norvegiškas)
-
Velykinis pyragas su įdaru
-
Apkepas „Greitukas“
Pyragas su riešutais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Kefyras,
500 mililitrų -
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Cukrus,
200 gramų -
Vanilė, ekstraktas,
3 lašai -
Sviestas,
150 gramų -
Kepimo milteliai,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Juodasis šokoladas,
100 gramų -
Lazdyno riešutai, be odelių,
200 gramų -
Kondensuotas pienas, Rududu,
250 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kiaušinius išplakame su cukrumi ir tirpintu sviestu, tada pilame kefyrą, beriam miltus ir kepimo miltelius bei vanilės ekstraktą. Kepame 180 0C orkaitėje apie 45 minutes. Atvėsinus perpjauname į tris dalis (jeigu mažo skersmens kepimo forma, tai galima ir į tris dalis perpjauti). Rududu indelį dedame į karštą vandenį ir maišome, kol gražiai išsilydo. Šiuo kremu pertepame iškepusius padus, sulipdome. Ant viršaus pilame tirpinto šokolado ir lazdynų riešutų mišinį ir statome į šaldytuvą, kad sustingtų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...