
500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
50 gramų | razinos |
1 stiklinė | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Karamelinis obuolių pyragas su ledais
-
Keptas Tinginys
-
Krokodiliukai su alyviniais obuoliais
-
Kakavinis pyragas su sutirštintu pienu ir vyšniomis
-
Obuolių pyragas su varške ir aguonomis
-
Varškės pyragas
-
Traškius
-
Cinamoninis vyniotinis su obuoliais
-
Obuolių pyragas
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Plokštainis su abrikosais ir varške
-
Avižinių dribsnių pyragas su slyvomis ir riešutais
-
Bananų pyragas
-
Braškių ir bananų pyragas
-
Varškės plokštainis
-
Medaus tortas su želė ir kava
-
Keksas
-
Pyragas "Obuoliukas"
-
Varškės pyragas su spanguolėmis
-
Gaivus bananų ir meduolių pyragas
Pyragas su aguonomis ir razinomis

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės,
20 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Aguonos,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pamirkykite aguonas vandenyje (į stiklinę aguonų pripilkite vandens ir sumaišykite su 3 šaukšteliais cukraus).
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Komentarai (15)
-
rasa
2013-10-21 22:50
ryt tikrai bus isbandytas
-
kornelija
2013-02-06 12:46
Skaniai pavalgiau .Isbandykite ir jūs :super:
-
Danguole
2012-02-02 14:23
NOrejau paklausti o mieles tiesiog istirpinti ant orkaites arba mikrobangeje? :)
-
neringa
2010-11-02 14:21
pabandysim isikept ;-)
-
jurgita
2010-10-16 11:47
Mmmmm......
Kepiau,labai patiko,skanu! Aciu uz gera recepta!
-
Ilona
2010-02-13 18:48
Kaip skaniai atrodo :mmm: Reiks pamėgint :super:
-
Agne
2010-01-03 16:29
Isbandziau :-) Iskilo graziai, atrodo graziai, tik kita karta deciau dagiau cukraus ir razinu :-) Su pienu skanu!
-
petriukas
2009-12-12 20:06
skanumelisssssss 100% :-D :super: ;-) :-)
-
Iltis
2009-11-26 14:37
butinai pabandysiu :valgau:
-
jena
2009-11-18 09:54
kepsiu ir as,simpatiskai atrodo,