
500 gramų | kvietiniai miltai |
2 vienetai | kiaušiniai |
20 gramų | mielės |
50 gramų | razinos |
1 stiklinė | aguonų |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus |
120 gramų | cukrus |
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Meduolis su obuoliais
-
Obuolių ir aguonų pyragas
-
Pyragas su Oreo sausainiais
-
Sūrūs riestainiai
-
Mielinės bandelės
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Žuvies pyragas
-
Džiovintų vaisių pyragas
-
Pynė su džemu
-
Vyniotnis su aguonomis
-
Abrikosinis pyragas
-
Labai paprastas ir skanus obuolių pyragas
-
Citrininis vyniotinukas su uogiene
-
Šokoladiniai keksiukai
-
Karamelinis pyragas
-
Spalvotas varškės pyragas
-
Purus aviečių vyniotinis
-
Bakalieno Tinginys
-
Varškės pyragas su obuoliais
-
Paprastasis keksas
Pyragas su aguonomis ir razinomis

- Paruošimo laikas:
-
Kvietiniai miltai,
500 gramų -
Kiaušiniai,
2 vienetai -
Mielės,
20 gramų -
Razinos,
50 gramų -
Aguonos,
1 stiklinė -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Cukrus,
120 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pamirkykite aguonas vandenyje (į stiklinę aguonų pripilkite vandens ir sumaišykite su 3 šaukšteliais cukraus).
Pamirkykite vandenyje razinas.
Paruoškite tešlą: Miltus, ištirpintas mieles, vanilinį cukrų, cukrų, mirkytas razinas, truputį aguonų, plaktą kiaušinį, šiek tiek vandens ar pieno išmaišykite taip kad gautūsi nelipi tešla. Tešlą iškočiokite iki plono paviršiaus. Tešlos gale dėkite aguonas, tada pasukite tešlą ir vėl dėkite aguonas taip pyragą susukdami kaip vyniotinį. Paruoštą pyragą dėkite į kepimo formą ir palaikykite šiltoje orkaitėje kad iškiltų. Po to kepkite kol gražiai paruduos.
Komentarai (15)
-
rasa
2013-10-21 22:50
ryt tikrai bus isbandytas
-
kornelija
2013-02-06 12:46
Skaniai pavalgiau .Isbandykite ir jūs :super:
-
Danguole
2012-02-02 14:23
NOrejau paklausti o mieles tiesiog istirpinti ant orkaites arba mikrobangeje? :)
-
neringa
2010-11-02 14:21
pabandysim isikept ;-)
-
jurgita
2010-10-16 11:47
Mmmmm......
Kepiau,labai patiko,skanu! Aciu uz gera recepta!
-
Ilona
2010-02-13 18:48
Kaip skaniai atrodo :mmm: Reiks pamėgint :super:
-
Agne
2010-01-03 16:29
Isbandziau :-) Iskilo graziai, atrodo graziai, tik kita karta deciau dagiau cukraus ir razinu :-) Su pienu skanu!
-
petriukas
2009-12-12 20:06
skanumelisssssss 100% :-D :super: ;-) :-)
-
Iltis
2009-11-26 14:37
butinai pabandysiu :valgau:
-
jena
2009-11-18 09:54
kepsiu ir as,simpatiskai atrodo,