Obuolių „Šarlotė“
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek vanilinis cukrus
5 vienetai kiaušiniai
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
3 vienetai obuoliai (dideli)
2 stiklinės cukrus
1 stiklinė kvietiniai miltai
100 mililitrų aliejus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kiaušinius išplakti su cukrumi. Pilam aliejų ir gerai išmaišom. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais.

Obuolius nulupti ir supjaustyti.

Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.

Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Obuolių „Šarlotė“

Komentarai: 15
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Kiaušinius išplakti su cukrumi. Pilam aliejų ir gerai išmaišom. Įberti persijotus miltus su kepimo milteliais.

Obuolius nulupti ir supjaustyti.

Kepimo forma patepti aliejumi. Dedam obuolius ir užpilame tešla. Kepti 200 C temperatūroje apie 45-50 min.

Kai pyragas truputį atšals – apversti ir greičiau valgyti :)

Reklama:

Komentarai (15)


  • rima 2015-10-21 09:07

    pritariu linai,man sis pyragas skaniausias, be jokiu kepimo milteliu ir aliejaus,dregnas,,


  • lina 2015-01-25 18:07

    Siandie isbandytas sarlotes receptas bet pagal kita recepta. Nereik kelimo milteliu,riebalu. 3kiausiniai,stikline miltu ir stiline cukraus,cinamonas. Labai greitai gaminas ir lb skanus


  • jokubas 2012-10-22 07:56

    kaip saknu niam niam niam :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super: :super:


  • laura 2011-09-21 16:26

    labai skanu :super:


  • anonimas 2 2011-08-05 10:19

    :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-D :-D :-D %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) %-) ;-( :fuu: :bloga: :bloga: :bloga:


  • daiva 2011-05-17 12:20

    ;-) einu ir as kepti,po to komentarai bud :super:


  • NoSSytE 2010-11-06 19:20

    Pabandykit pries tai obuolius su sviestu pakebinti keptuveje tada dar skaniau :) :super:


  • migle 2010-10-21 15:26

    Man geriau gavosi : D beveik ji kekviena diena kepu : D ir mano tai taip ziauriai issipucia, kad net inde didziuliam netelpa : D :aiskinu:


  • migle 2010-09-16 17:32

    Tikrai nebe pirm karta kepu si piraga ir jis tikrai labia kanus, tik mnao daug labiau isiputes, negu cionai labai mazas, pas mane jau net isbega kiek daug jo buna, ; D


  • (anonimas) 2010-09-09 12:35

    :-p :-( :-( :-( :-( :-( :-) :-) :-D :-D :-D :-D :-D :-D %-) %-) %-) %-) %-) :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :bloga: :-p :-p :-p ;-) ;-) ;-) ;-)


Daugiau receptų