Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.

Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
250 gramų | žirniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Kaimiška sriubikė
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Žuvienė kitaip
-
Bulvienė su grybais ir riešutais
-
Leipcigo daržovių šiupininė
-
Perlinių kruopų košė
-
Rūgštynių sriuba
-
Apelsinų sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Žirnienė su grybais
-
Pupelių sriuba su miško grybais
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Daržovių sriuba su žiediniais kopūstais
-
Dilgėlių sriubytė
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Dilgėlių sriuba
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...