1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
250 gramų | žirniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 | lauro lapų (lapai) |
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
- Itališka svogūnų sriuba
- Kreminė vištienos sriuba
- Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
- Sriuba su skumbre
- Gardi dešros sriuba
- Vištienos sriuba
- Trinta špinatų sriuba
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
- Greitoji sriubukė
- Lukštuko čili sriubkošė
- Sriuba "Sveikata"
- Trinta kukurūzų sriuba
- Prancūziška žirnienė
- Charčio sriuba
- Rūgštynių sriuba
- Sūrio sriuba
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.