Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.

Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | sviestas |
1 kilogramas | kopūstai (rauginti) |
250 gramų | žirniai |
1 vienetas | sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
2 | lauro lapų (lapai) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Šparaginių pupelių sriuba
-
Burokėlių sriuba pradedantiems
-
Ryžių sriuba vakarui
-
Varnalėšos sriuba
-
Voveraičių sriuba su džiovintais šaltalankiais ir kmynais
-
Miško grybų ir burokėlių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Apelsinų sriuba
-
Žuvienė iš konservų
-
Plūdenos sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Pieniška daržovių sriuba
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Svogūnų trinta sriuba
-
Burokėlių sriuba
-
Čili sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Kazlėkų sriuba su jautiena
Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Sviestas,
1 valgomasis šaukštas -
Kopūstai, rauginti,
1 kilogramas -
Žirniai,
250 gramų -
Sultinys, KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys,
1 vienetas - Kvapieji pipirai
-
Lauro lapai, lapai,
2 - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.
Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.
Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...