Sariel – rauginti kopūstai su žirniais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
1 valgomasis šaukštas aliejaus
1 valgomasis šaukštas sviestas
1 kilogramas kopūstai (rauginti)
250 gramų žirniai
1 vienetas sultinys (KNORR BULJONETĖ daržovių sultinys)
šiek tiek kvapieji pipirai
2 lauro lapų (lapai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.

Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.

Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.

Populiariausi receptai šią savaitę

Sariel – rauginti kopūstai su žirniais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Žirnius išmirkykite. Palikite užpylę vandeniu per naktį, kad suminkštėtų, o po to virkite, kol suminkštės. Įdėkite lauro lapus, sviestą ir aliejų.

Praskalaukite bent pusę kilogramo raugintų kopūstų. Kitaip sriuba bus gana rūgšti. Tačiau jei norite, kad šie būtų rūgštūs neskalaukite. Kopūstus virkite, kol suminkštės. Tuomet suberkite lauro lapus, kvapiuosius pipirus, daržovių sultinį Knorr, pridėkite sviesto, druskos ir pipirų.

Išmaišykite, kai visi ingredientai suminkštės, tačiau nevirkite.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų