Kamų sriuba
AUTORIUS:
Milda
Porcijų skaičius: 6
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
350 gramų mėsa (malta)
1 vienetas sultinys (kubelis be konservantų, jautienos)
3 vienetai bulvių
1 vienetas morkos
1 sauja krapai
šiek tiek aliejaus
šiek tiek druska
šiek tiek pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Iš maltos mėsos suformuoti kukulius ir juos apkepti aliejuje. Tada kukulius, juostelėmis supjaustytas bulves, morkų griežinėlius sudėti į puodą su verdančiu vandeniu. Berti druskos, pipirų, sudėti kapotus krapus, sultinio kubelį, pamaišyti ir virti apie 40 minučių ant lėtos ugnies.

Populiariausi receptai šią savaitę

Kamų sriuba

Komentarai: 3
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 6
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Iš maltos mėsos suformuoti kukulius ir juos apkepti aliejuje. Tada kukulius, juostelėmis supjaustytas bulves, morkų griežinėlius sudėti į puodą su verdančiu vandeniu. Berti druskos, pipirų, sudėti kapotus krapus, sultinio kubelį, pamaišyti ir virti apie 40 minučių ant lėtos ugnies.

Receptą atsiuntė Milda
Reklama:

Komentarai (3)


Daugiau receptų