400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba su morkomis ir brokoliais
- Grybų sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Lauko čili sriuba
- Dilgėlių sriubytė
- Vištienos sultinys
- Špinatų ir rūgštynių sriuba su šviežia šonine
- Pupelių sriuba su sūriu
- Maljorkietiška kopūstų sriuba
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
- Sriuba su skumbre
- Daržovių sultinys su vištiena
- Raugintų kopūstų sriuba
- Moliūgų sriuba
- Vištienos sriuba "Širdutės"
- Žirnienė su grybais
- Lapienė su mėsa
- Persikais, muskatu, česnakais pagardinta kiaulienos sriuba
- Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
Indiška sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super: