
Indiška sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | avienos |
1 vienetas | svogūnai |
šiek tiek | žalumynų |
1 valgomasis šaukštas | aliejaus |
1 litras | vanduo |
1 vienetas | lauro lapų (lapelis) |
1 arbatinis šaukštelis | imbieras (geltonasis, maltas) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saldi vyšnių sriuba su makaronais
-
Sriuba su cukinija ir pomidorais
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Lašišos ir lešių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Sriuba su morkomis ir brokoliais
-
Voveraičių sriuba su jūros kopūstais
-
Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
-
Pupelių sriuba
-
Daržovių sriuba su pupelėmis
-
Čili sriuba
-
Soti sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Žirnių sriuba su vištiena
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba su grybais
-
Itališka svogūnų sriuba
Indiška sriuba
Komentarai:
7
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Aviena,
400 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas - Žalumynai
-
Aliejus,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1 litras -
Lauro lapai, lapelis,
1 vienetas -
Imbieras, geltonasis, maltas,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Svogūnas smulkiai supjaustomas ir truputį pakepinamas aliejuje. Įberiama imbiero miltelių ir 3—4 min. patroškinama ant mažos ugnies. Smulkiai supjaustyti žalumynai ir gana dideliais gabalais supjaustyta mėsa pasūdoma ir kartu su lauro lapeliu apkepinama keptuvėje. Po to visi produktai sudedami į puodą, užpilami vandeniu ir 2 val. troškinami ant mažos ugnies, kol nugaruoja pusė sultinio. Tuomet sultinys perkošiamas per sietą, supilamos citrinos sultys ir grietinė ir vėl sudedama mėsa. Sriuba paduodama valgyti su biria ryžių koše.
Reklama:
Komentarai (7)
-
Iveta Lebara
2011-06-17 12:33
skanu :atsiprasau:
-
robert
2010-09-07 13:17
skanu :ok:
Mm.. o:-) Skanumėlis :galvoju: :taip:
-
lissa
2009-06-16 12:15
labai skanu :super:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...