
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 litras | sultinys |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žirnelių sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Lietuviška kopūstienė
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Tiršta sūrio sriuba
-
Burokėlių-grybų sriuba
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Avokadų sriuba su imbieru
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Grybų sriuba
-
Trinta kukurūzų sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Koldūnų sriuba
-
Pomidorinė kopūstų sriuba
-
Cukinijų sriuba su kariu
-
Burokėlių lapkočių sriuba
-
Daržovių sriuba su šonine
-
Baravykų sriuba
-
Olandiška pievagrybių sriuba
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...