![](/app/assets/img/receptai/receptai-menu-logo.png)
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 litras | sultinys |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta bulvienė su mėsa
-
Vasariška sriuba
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Mamos žirnių sriuba
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Aštri pomidorų sriuba su pupelėmis
-
Trinta bulvienė
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Pomidorų sriuba su mėsa
-
Obuolių sriuba "Svorio netektis"
-
Brokolių sriuba su pupomis
-
Baravykų sriuba
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Tofu sriuba su daržovėmis
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Aštri meksikietiška sriuba
-
Pieniška sriuba su aguonomis
-
Olandiška pievagrybių sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
![](/app/assets/img/iki-logo-2.png)
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...