Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 litras | sultinys |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
| 1 vienetas | agurkų (rauginti) |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Burokėlių sriuba
-
Tiršta daržovių sriuba
-
Trinta morkų ir moliūgų sriuba
-
Kaliaropių sriuba
-
Meksikietiška sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Itališka manų kruopų sriuba
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Raugintų burokėlių barščiai
-
Lauko čili sriuba
-
Čili sriuba
-
Sūrio sriuba
-
Suomiška žuvienė
-
Pievagrybių sriuba su anakardžiais
-
Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
-
Mamos žirnių sriuba
-
Bananų sriuba
-
Sriuba su makaronais
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
