Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų pievagrybiai
1 vienetas svogūnai (laiškai)
1 litras sultinys
50 gramų sviestas
1 vienetas morkos
4 vienetai bulvių (nedidelės)
1 vienetas agurkų (rauginti)
šiek tiek svogūnai (laiškai)
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų