Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 250 gramų | pievagrybiai |
| 1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
| 1 litras | sultinys |
| 50 gramų | sviestas |
| 1 vienetas | morkos |
| 4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
| 1 vienetas | agurkų (rauginti) |
| šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
| šiek tiek | juodieji pipirai |
| šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Mamos žirnių sriuba
-
Baltarusiška grybų sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Pomidorų sriuba su cukinija
-
Margaritos šaltibarščiai
-
Svogūnų sriuba
-
Vengriška žuvienė
-
Soti čili sriuba - troškinys
-
Paprikų sriuba
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Jogurto sriuba
-
Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
-
Sriuba „Minestrone“
-
Agurkų sriuba
-
Mėlynių sriuba
-
Pupelių sriuba
-
Lašišos galvyčių sriubytė
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Vaistai nuo pachmelo
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
