
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
250 gramų | pievagrybiai |
1 vienetas | svogūnai (laiškai) |
1 litras | sultinys |
50 gramų | sviestas |
1 vienetas | morkos |
4 vienetai | bulvių (nedidelės) |
1 vienetas | agurkų (rauginti) |
šiek tiek | svogūnai (laiškai) |
šiek tiek | juodieji pipirai |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Trinta moliūgų sriuba
-
Baravykų sriuba su cukinija
-
Baltųjų pupelių sriuba su daržovėmis
-
Gardi moliūgų sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Pieniška moliūgų sriuba su makaronais
-
Jogurtinė sriuba
-
Rudeniu kvepianti kreminė baravykų sriuba
-
Florentietiška špinatų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Trinta brokolių sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Šiuolaikiška blėkų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Žuvienė iš konservų
-
Greitoji sriubukė
-
Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
-
Sriuba "Sveikata"
Pievagrybių sriuba su raugintais agurkais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Pievagrybiai,
250 gramų -
Svogūnai, laiškai,
1 vienetas -
Sultinys,
1 litras -
Sviestas,
50 gramų -
Morkos,
1 vienetas -
Bulvės, nedidelės,
4 vienetai -
Agurkai, rauginti,
1 vienetas - Svogūnai, laiškai
- Juodieji pipirai
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Į verdantį sultinį sudedame kubeliais supjaustytas bulves. Kol bulvės verda, keptuvėje ištirpiname sviestą ir patroškiname smulkintą svogūną, grybus ir tarkuotas morkas. Kai bulvės apvirs, sukratome patroškintus grybus bei daržoves. Viską pagardiname druska prieskoniais ir verdame apie10 minučių. Baigiant virti sudedame smulkintą raugintą agurką ir smulkintus svogūnų laiškus.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...