
Hamburgiška ungurio sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
500 gramų | ungurys (šviežias) |
500 gramų | kiauliena (kaulai) |
125 gramai | kiauliena (kumpis, rūkytas) |
šiek tiek | žalumynų ( (įvairūs)) |
80 gramų | slyvos (džiovintos) |
0.5 stiklinės | žirniai (švieži) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
0.5 arbatinio šaukštelio | cukrus |
1 stiklinė | krapai (smulkinti) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
-
Makaronų sriuba su jautienos juostelėmis
-
Daržovių sultinys su vištiena
-
Svogūnų sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Pertrinta burokėlių sriuba
-
Sriuba su vištiena ir raudonaisiais lęšiais
-
Tiršta pievagrybių sriuba
-
Tiršta mėsos sriuba su daržovėmis
-
Grybų sriuba
-
Lečo daržovienė
-
Baravykų sriuba
-
Bulgariška sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Sriuba "Korėja"
-
Barščiai su džiovintais grybais
-
Grybų sriuba
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Krevečių sriuba
-
Lietuviška kopūstienė
Hamburgiška ungurio sriuba
Komentarai:
6
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ungurys, šviežias,
500 gramų -
Kiauliena, kaulai,
500 gramų -
Kiauliena, kumpis, rūkytas,
125 gramai - Žalumynai, (įvairūs)
-
Slyvos, džiovintos,
80 gramų -
Žirniai, švieži,
0.5 stiklinės - Druska
- Pipirai, juodieji
-
Cukrus,
0.5 arbatinio šaukštelio -
Krapai, smulkinti,
1 stiklinė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Kaulai ir rūkytas kumpis užpilami 1,5L vandens ir verdama. Išviręs sultinys perkošiamas per sietelį. Pirmiausia į sultinį sudedami žalumynai, po to — žalieji žirneliai ir mirkytos džiovintos slyvos, o po 10 min.— paruošti ungurio gabalai. Sriuba pasūdoma, įberiama pipirų, cukraus, krapų. Išvirusi sriuba tučtuojau paduodama valgyti.
Reklama:
Komentarai (6)
-
javas
2010-09-07 13:15
niam niam.... :soku:
-
Mikas
2010-02-24 11:07
Man skani sriuba ir vien iš ungurių
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...