1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)

Trinta kukurūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai (maži) |
400 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
30 gramų | grietinė |
400 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tiršta žirnių sriuba
-
Arvydo pertrinta brokolių sriuba
-
Svogūnų sriuba
-
Sriuba (Sopa criolla)
-
Moliūgų sriuba su maskarponės sūriu
-
Trinta svogūnų sriuba
-
Imbierinė avokadų sriuba
-
Prancūziška bulvių sriuba
-
Kreminė bulvių sriubytė
-
Prancūziška žirnienė
-
Žiedinių kopūstų tyrė
-
Trinta bulvių sriuba
-
Moliūgų sriuba
-
Trinta bulvienė
-
Mėlynių sriuba
-
Sriuba su konservuotais žirneliais
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Moliūgų sriuba „Tau, mano meile“
-
Moliūgų sriuba
-
Šviežių žirnių sriuba
Trinta kukurūzų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, maži,
2 vienetai -
Kukurūzai, konservuoti,
400 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
30 gramų -
Sultinys,
400 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...