1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Trinta kukurūzų sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
2 vienetai | svogūnai (maži) |
400 gramų | kukurūzai (konservuoti) |
2 vienetai | bulvių |
1 vienetas | morkos |
30 gramų | grietinė |
400 mililitrų | sultinys |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
30 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Trinta bulvių sriuba
- Trinta sriuba su salierais
- Arvydo pertrinta brokolių sriuba
- Žiedinių kopūstų tyrė
- Kaliforniška šparagų sriuba
- Moliūgo kisielius
- Gardi moliūgų sriuba
- Pertrinta burokėlių sriuba
- Pomidorų ir bazilikų sriuba
- Šalta pomidorų ir baziliko sriuba
- Rugpjūčio skonis
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Trinta cukinijų sriuba
- Trinta bulvienė
- Pomidorų sriuba su bazilikais
- Tiršta žirnių sriuba
- Pomidorų sriuba su mocarelos sūriu
- Trinta bulvienė
- Morkų sriuba su pelėsiniu sūriu
- Saldi agrastų sriuba
Trinta kukurūzų sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai, maži,
2 vienetai -
Kukurūzai, konservuoti,
400 gramų -
Bulvės,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Grietinė,
30 gramų -
Sultinys,
400 mililitrų - Druska
- Juodieji pipirai
-
Sviestas,
30 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
1. Svogūnus ir morkas nulupau ir smulkiai sukapojau. Ir šiek tiek pakepinau ant sviesto.
2. Nulupau ir supjausčiau bulves.
3. Viską sudėjau į vieną puodą ir užpyliau sultiniu. Turėjau vištienos sultinio.
4. Viriau sriubą ant silpnos ugnies 20 minučių.
5. Sudėjau į sriubą kukurūzus ir kaitinau ant ugnies dar 5 minutes.
6. Į nuimtą nuo ugnies sriubą įdėjau druskos, maltų juodųjų pipirų ir sutryniau su trintuvu iki vientisos masės.
7. Į šią sriubą dedu grietinės.
Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...