1 valgomasis šaukštas | žalumynų (susmulkinti) |
1.5 litro | vanduo |
150 gramų | kiaulienos šoninė |
1 vienetas | svogūnai |
150 gramų | salierai (stiebai) |
100 gramų | morkos |
300 gramų | bulvių |
100 gramų | kvietiniai miltai |
200 gramų | lašiša (filė) |
200 gramų | krevetės be kevalo |
100 gramų | krabų lazdelės |
100 mililitrų | pienas |
100 mililitrų | grietinėlės, 35% (33 proc.) |
1 valgomasis šaukštas | tabasko padažas |
1 valgomasis šaukštas | vorčesterio padažas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | juodieji pipirai |
Į užvirintą vandenį sudėti pakepintus produktus, sudėti bulvių kubelius.
Į sriubą sudėti lašišos gabaliukus, krevetes, krabų lazdeles, įberti prieskonių. Sriubą pamaišyti ir virti ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 min.
Po to supilti Tabasko ir Vorčesterio padažus.
Keptuvėje ar puodelyje pašildyti pieną, suberti miltus, vis pamaišant kaitinti ant ugnies 2-3 min. Supilti grietinėlę, išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Supilti į puodą. Į sriubą suberti žalumynus.
Sriubą virti dar 5-8 minutes.
Skanaus
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pieniška daržovių sriuba
- Dietiniai barščiai
- Saldi vyšnių sriuba su makaronais
- Pieniška sriuba su makaronais
- Pieniška daržovių sriuba
- Pieniška sriuba
- Pieniška sriuba su cukinija
- Pieniška sriuba su kruopomis
- Pieniška moliūgų sriuba
- Pieniška sriuba su aguonų kukuliais
- Daržovių pieniška sriuba
- Pieniška daržovių sriuba
- Pieniška miltinukų sriuba
- Pieniška sriuba
- Pieniška močiutės sriuba
- Pieniška sriuba su aguonomis
- Didysis kriaušių pyragas
- Špinatų sriuba
- Saldi sriuba
- Tiršta pieniška daržovių sriuba
Balinta sriuba
- Paruošimo laikas:
-
Žalumynai, susmulkinti,
1 valgomasis šaukštas -
Vanduo,
1.5 litro -
Kiaulienos šoninė,
150 gramų -
Svogūnai,
1 vienetas -
Salierai, stiebai,
150 gramų -
Morkos,
100 gramų -
Bulvės,
300 gramų -
Kvietiniai miltai,
100 gramų -
Lašiša, filė,
200 gramų -
Krevetės be kevalo,
200 gramų -
Krabų lazdelės,
100 gramų -
Pienas,
100 mililitrų -
Grietinėlė, 35%, 33 proc.,
100 mililitrų -
Tabasko padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Vorčesterio padažas,
1 valgomasis šaukštas - Druska
- Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Susmulkinti kiaulienos šoninę, svogūną, saliero stiebus ir morkas. Pakepinti keptuvėje.
Į užvirintą vandenį sudėti pakepintus produktus, sudėti bulvių kubelius.
Į sriubą sudėti lašišos gabaliukus, krevetes, krabų lazdeles, įberti prieskonių. Sriubą pamaišyti ir virti ant vidutinio kaitrumo ugnies 10 min.
Po to supilti Tabasko ir Vorčesterio padažus.
Keptuvėje ar puodelyje pašildyti pieną, suberti miltus, vis pamaišant kaitinti ant ugnies 2-3 min. Supilti grietinėlę, išmaišyti ir nukelti nuo ugnies. Supilti į puodą. Į sriubą suberti žalumynus.
Sriubą virti dar 5-8 minutes.
Skanaus