Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sriuba su cukinija ir pomidorais
- Pievagrybių sriuba studentiškai
- Burokėlių sriuba
- Vištienos sriuba su makaronais
- Pikantiška daržovių sriuba
- Moliūgų sriuba su kepinta mėsa ir porais
- Lapienė
- Sriubytė su ryžiais ir vištiena
- Pupelių sriuba
- Koldūnų sriuba
- Voveraičių sriuba
- Žirnių sriuba su rūkyta mėsa ir skrudinta duona
- Daržovių sriuba su raugintais agurkais
- Burokėlių sriuba
- Grybų sriuba
- Šamų sriuba
- Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
- Sriuba "Korėja"
- Paprasta makaronų sriuba "Jaunystė"
- Tiršta daržovių sriuba
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...