Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.

Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
šiek tiek | sojos padažas |
500 gramų | rauginti kopūstai |
1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
1 vienetas | sultinys |
1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Kamų sriuba
-
Kaliforniška šparagų sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Prancūziška žirnienė
-
Sriuba su brokoliais
-
Bulgariška sriuba
-
Ukrainietiški barščiai
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Daržovių-vištienos sriuba
-
Daržovių sriuba
-
Dešros sriuba
-
Baltoji brokolių sriuba
-
Avienos sriuba su ropėmis
-
Kopūstų sriuba su vištos šlaunelėmis
-
Agurkų sriuba
-
Lukštuko čili sriubkošė
-
Sūrio ir duonos sriuba
-
Pupelių sriuba su sūriu
-
Pomidorinė sriuba
-
Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...