Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Raugintų kopūstų sultinys
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
| šiek tiek | sojos padažas |
| 500 gramų | rauginti kopūstai |
| 1 vienetas | baravykai ((džiovinti)) |
| 1 vienetas | sultinys |
| 1.5 litro | vanduo |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvienė, virta ant laužo
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Voveraičių sriuba
-
Bulvių ir špinatų sriuba
-
Greitoji sriubukė
-
Salierų sriuba
-
Kamų sriuba
-
Rūgščiai aštri kinietiška sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Sultinys su pievagrybiais
-
Meksikietiška čili sriuba
-
Rūgštynių ir špinatų sriuba
-
Porų trinta sriuba
-
Burnočių sriuba
-
Brokolių sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Rūgštynių sriuba
-
Kreminė baravykų sriuba
-
Juka
-
Pomidorų sriuba su manų kruopų leistiniais
Raugintų kopūstų sultinys
Komentarai:
13
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Sojos padažas
-
Rauginti kopūstai,
500 gramų -
Baravykai, (džiovinti),
1 vienetas -
Sultinys,
1 vienetas -
Vanduo,
1.5 litro - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sultinys yra mažai koloringas, rūgštus, dėl to tinka atgaivinti skrandžiui.
Puode užverdamas vanduo. Įdedami rauginti kopūstai, kubelis sultinio, jei turite - džiovintą baravyką ar kitą grįbą. Verdama apie 40 minučių, kol kopūstai suminkštės. Šiek tiek įpilama sojos padažo. Valgoma be duonos, karšta.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
