Kiaulienos troškinys-sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Dilgėlių sriuba
- Lukštuko čili sriubkošė
- Šviežių kopūstų sriuba su mėsa
- Trinta kukurūzų sriuba
- Tofu sriuba su daržovėmis
- Lapienė su mėsa
- Burokėlių lapkočių sriuba
- Šviežių miško grybų sriuba
- Kiaulpienių sriuba
- Olandiška pievagrybių sriuba
- Raugintų kopūstų sriuba
- Daržovių sriuba
- Paprasta kopūstų sriuba
- Grybų sriuba su sūriu
- Lapienė
- Daržovių sriubytė "Vasara"
- Avižienė su grybais
- Rūgštynių sriuba su kietai virtais kiaušiniais
- Pupelių sriuba su miško grybais
- Sūrio sriuba su krevetėmis
Kiaulienos troškinys-sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
300 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės, smulkintos
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...