
Kiaulienos troškinys-sriuba
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | kiauliena |
2 vienetai | morkos |
5 vienetai | bulvių |
šiek tiek | petražolės (smulkintos) |
2 valgomieji šaukštai | grietinė |
3 valgomieji šaukštai | pomidorų padažas |
2 vienetai | sultinys (daržovių) |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulvių ir mėsos sriuba
-
Špinatų sriuba
-
Dietiška vištienos sriuba su kalafiorais ir brokoliais
-
Bulbienė
-
Sriuba "Charčio"
-
Daržovių sriuba su dešrelėmis
-
Trinta pievagrybių sriuba
-
Sidabražolės sriuba
-
Uogų sriuba su makaronais
-
Mikrobanginėje gaminta sūrio sriuba
-
Karšta sultinio sriuba su frikadėlėmis
-
Varnalėšos sriuba
-
Daržovių sriuba su raugintais agurkais
-
Paprasta kopūstų sriuba
-
Paprikų ir vištienos sriuba
-
Kopūstų sriuba su vištienos maltinukais
-
Dilgėlių sriubytė
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Bananų sriuba
-
Kreminė vištienos sriuba
Kiaulienos troškinys-sriuba
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Kiauliena,
300 gramų -
Morkos,
2 vienetai -
Bulvės,
5 vienetai - Petražolės, smulkintos
-
Grietinė,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
3 valgomieji šaukštai -
Sultinys, daržovių,
2 vienetai - Druska
- Kvapieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Užkaičiam puodą su vandeniu apie 1,5 litro. Užvirus įmetame sultinius, nedideliais gabaliukais pjaustytą mėsytę, griežinėliais pjaustytas morkas ir norimo dydžio gabaliukais pjaustytas bulves. Viską virti, kol bulvės ir morkos suminkštės. Jeigu norisi daugiau skystimo, tai įpilame dar vandens. Kai išverda pilame pomidorų padažą, užbaliname grietine ir beriame smulkintas petražoles. Tuomet ragaujame ar reikia dar druskos ir pipirų. Skanaus :)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...