Barščiai su džiovintais grybais
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 2 litrai | sultinys (mėsos) |
| 2 vienetai | bulvių |
| 2 vienetai | burokėliai |
| 1 vienetas | morkos |
| 2 skiltelės | česnakas |
| 2 valgomieji šaukštai | aliejaus (arba sviestas) |
| 1 sauja | grybai (džiovinti) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
1.
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
2.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
3.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
4.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pievagrybių ir brokolių sriuba
-
Vengriški barščiai
-
Suomiška žuvienė
-
Baravykų sriuba
-
Šviežių žirnelių sriuba su grybais
-
Balinta sriuba
-
Žirnių su perlinėmis kruopomis sriuba
-
Kamų sriuba
-
Raugintų kopūstų sriuba su džiovintais grybais
-
Soti ir greita sriuba
-
Trinta morkų sriuba su baltos duonos skrebučiais
-
Žirnių sriuba lenkiškai
-
Trinta špinatų sriuba
-
Rugštynių sriuba su vištienos sparneliais
-
Dilgėlių sriuba
-
Balinti baršteliai su grybais
-
Vištienos sriuba su koldūnais
-
Daržovių sriuba
-
Voveraičių sriuba
-
Pupelių ir kukurūzų sriuba
Barščiai su džiovintais grybais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sultinys, mėsos,
2 litrai -
Bulvės,
2 vienetai -
Burokėliai,
2 vienetai -
Morkos,
1 vienetas -
Česnakas,
2 skiltelės -
Aliejus, arba sviestas,
2 valgomieji šaukštai -
Grybai, džiovinti,
1 sauja - Druska
- Pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Burokėlius nulupame, nuplauname ir supjaustome šiaudeliais. Morką nuvalome, supjaustome šiaudeliais, česnako skilteles susmulkiname.
Visas daržoves apkepiname aliejuje arba svieste.
Džiovintus grybus keletą minučių paverdame, nukošiame ir supjaustome gabaliukais. Bulves nulupame ir supjaustome kubeliais.
Į sultinį sudedame pakepintas daržoves ir paverdame 10-15 min., po to sudedame džiovintus grybus, bulves, įberiame druskos, pipirų ir verdame, kol bulvės išverda. Baigus virti suberiame susmulkintus krapus, svogūnų laiškus. Jei mėgstate, barščiai su džiovintais grybais gali būti užbalinti grietine.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
