300 gramų | spelta šviesūs miltai | |
150 gramų | sviestas | |
150 gramų | cukrus | |
1 pakelis | želė | |
Įdarui: | ||
500 gramų | varškė | |
150 gramų | cukrus | |
250 gramų | grietinė | |
3 valgomieji šaukštai | želatina | |
9 valgomieji šaukštai | vanduo | |
100 gramų | želė saldainių |
Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Sacher tortas Kalėdoms
- Tiramisu tortukas
- Baltymų tortas
- Tortas iš krekerių "Žuvytės"
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Mano Napaleonas
- Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
- Jogurtinis tortas su vaisiais
- Tortas su varškės kremu
- Nekeptas varškės tortas
- Tortas su uogienės padažu
- Braškių tortas
- Tortukas "Gaiva"
- Vaflių tortas su šokoladu
- Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
- Burnoje tirpstantis kalėdinis tortas
- Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
- Nekeptas sausainių tortas
- Mėgstamiausias pyragas
Šaltas tortukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Spelta šviesūs miltai ,
300 gramų -
Sviestas,
150 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Želė,
1 pakelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Varškė,
500 gramų -
Cukrus,
150 gramų -
Grietinė,
250 gramų -
Želatina,
3 valgomieji šaukštai -
Vanduo,
9 valgomieji šaukštai -
Želė saldainiai,
100 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!