Šaltas tortukas
AUTORIUS:
Agnė
Porcijų skaičius: 10
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
300 gramų spelta šviesūs miltai
150 gramų sviestas
150 gramų cukrus
1 pakelis želė
Įdarui:
500 gramų varškė
150 gramų cukrus
250 gramų grietinė
3 valgomieji šaukštai želatina
9 valgomieji šaukštai vanduo
100 gramų želė saldainių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.
2.
Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.
3.
Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!

Populiariausi receptai šią savaitę

Šaltas tortukas

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 10
Ingredientai: Įdarui:
Gaminimo eiga:
  1. Miltus, šaltą sviestą ir cukrų sutrinti iki trupinukų, ir minkyti į tešlos kamuolį (jei reikia, įpilti truputį šalto vandens).
    Užminkius tešlą, ja iškloti kepimo formą ir kepti iki 180 C įkaitontoje orkaitėje apie 15 minučių.

  2. Želatiną išbrinkyti vandenyje, pašildyti ir ištirpinti.
    Varškę sutrinti su cukrumi ir grietine, lėtai supilti atvėsusią želatiną.

  3. Iškeptą pagrindą atvėsinti, supilti varškės masę, sumaišytą su želė saldainiais.
    Paruošti želė, tik su per pus mažesniu vandens kiekiu, nei nurodyta ant pakuotės, ją supilti ant torto.
    Palikti šaldytuve kol sustings. Skanaus!

Receptą atsiuntė Agnė
Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų