500 gramų | mascarpone sūris |
1 vienetas | juodojo šokolado |
150 gramų | miltai |
120 gramų | sviestas |
120 gramų | cukrus |
100 gramų | jogurtas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | apelsinų |
50 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
- Medaus tortas
- Vaikiškas meduoliukas
- Kalėdinis tortas ,,Gulbė princesė''
- Mandarinius
- Vaflių tortas
- Biskvitinis tortas su glazūra
- Tortukas "Gaiva"
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Šokoladinis tortas
- Kreminis tortas su vyšniomis
- Torteliai su uogomis
- Apelsinų skonio moliūgų tortas su maskarpone
- Tortas su varškės kremu
- Jogurtinis tortas
- Tortas - Pavasarinis Napoleonas
- Vaflių tortas "Greitukas"
- Tiramisu
- Aušros želė tortas
- Vyšnių tortas
- Avietinis tortas
Smaližiukas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Juodasis šokoladas,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Jogurtas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Komentarai