
500 gramų | mascarpone sūris |
1 vienetas | juodojo šokolado |
150 gramų | miltai |
120 gramų | sviestas |
120 gramų | cukrus |
100 gramų | jogurtas |
4 vienetai | kiaušiniai |
1 vienetas | apelsinų |
50 gramų | cukraus pudra |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
1 žiupsnelis | druska |
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tortilla de patatas (Bulvių omletas)
-
Nekeptas obuolių pyragas (nesaldus)
-
Aistės jogurto pyragas
-
Gaivus tortukas
-
Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
-
Varškės pyragas "Apelsinas"
-
Naminis Raffaello tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Šaltas tortukas
-
Obuolių tortas su plakta grietinėle
-
Kalėdinis tortas "Meškiukai sniege"
-
Pyragas „Sniegas“
-
Tortas su šokoladu
-
Vengriškas pyragas su riešutais ir šokoladu
-
Baltymų tortas
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas "Mozaika"
-
Greitai paruošiamas meduolių ir bananų tortas
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Dr. Oetker glaistytas aviečių tortas
Smaližiukas

- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Juodasis šokoladas,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Jogurtas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Komentarai