Smaližiukas
AUTORIUS:
Diana
Porcijų skaičius: 1
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
500 gramų mascarpone sūris
1 vienetas juodojo šokolado
150 gramų miltai
120 gramų sviestas
120 gramų cukrus
100 gramų jogurtas
4 vienetai kiaušiniai
1 vienetas apelsinų
50 gramų cukraus pudra
1 arbatinis šaukštelis kepimo milteliai
1 žiupsnelis druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
2.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
3.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
4.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
5.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
6.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Smaližiukas

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
  • Porcijų skaičius: 1
Ingredientai:
Gaminimo eiga:
  1. Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.

  2. Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.

  3. Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.

  4. Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.

  5. Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.

  6. Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.

Receptą atsiuntė Diana
Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų