Smaližiukas
Porcijų skaičius:
1
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 1
| 500 gramų | mascarpone sūris |
| 1 vienetas | juodojo šokolado |
| 150 gramų | miltai |
| 120 gramų | sviestas |
| 120 gramų | cukrus |
| 100 gramų | jogurtas |
| 4 vienetai | kiaušiniai |
| 1 vienetas | apelsinų |
| 50 gramų | cukraus pudra |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai |
| 1 žiupsnelis | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
1.
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
2.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
3.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
4.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
5.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
6.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Varškės ir šokolado tortas
-
Avietinis tortas
-
Medaus tortas
-
Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Sezamo gardumynas
-
Tortas "Seklyčia"
-
Sacher tortas Kalėdoms
-
Mano Napaleonas
-
Tortas "Grietinė"
-
Arbūzų tortas
-
Kreminis tortas su vyšniomis
-
Pyragas „Sniegas“
-
Varškės tortas
-
Nekeptas oreo tortas
-
Kokosinė širdelė šokolade
-
Šokoladinis tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Lietinių tortas
-
Meile alsuojantis tortas
Smaližiukas
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 1
-
Mascarpone sūris,
500 gramų -
Juodasis šokoladas,
1 vienetas -
Miltai,
150 gramų -
Sviestas,
120 gramų -
Cukrus,
120 gramų -
Jogurtas,
100 gramų -
Kiaušiniai,
4 vienetai -
Apelsinai,
1 vienetas -
Cukraus pudra,
50 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Druska,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Pirma kepame biskvitą: kiaušinius išsukame su cukrumi ir sviestu.
Supilame miltų ir kepimo miltelių mišinį, įberiame druską.
Tešlą pilame į norimą kepimo formą ir kepame 180C temperatūroje 25 - 30 minučių.
Kol kepa biskvitas, ruošiame sūrio kremą: maskarponės sūrį suplakame su cukrumi ir jogurtu.
Ant iškepto biskvito pilame maskarponės kremą ir dedame į šaldytuvą 2 valandoms, kad sustingtų.
Šokolada surarkuojame ir aplipdome tortuko šonus, taip pat užberiame drožliu per vidurį ir uždedame apelsino skiltelę.
Reklama:
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...

Komentarai