Kokosinė širdelė šokolade
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
1 vienetas | biskvito (šokoladinis) |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
2.
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Greita ir labai skanu:)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Imbierinis tortas Kalėdoms
- Smaližiukas
- Nekeptas varškės tortas
- Nekeptas serbentinis varškės tortas
- Švarcvoldo vyšnių tortas
- Bananinis tortas-pyragas
- Arbūzų tortas
- Nekeptas šokoladinis – karamelinis tortas
- Tortas su konservuotais persikais
- Vasaros vyšnia
- Medaus tortas
- Tortas "Karamelės lašas"
- Šokoladinio riešutų kremo sūrio pyragas
- Torčiukas "vaikučiukas"
- Trijų pienų tortas
- Gaivus tortas su vyšniomis
- Varškės ir šokolado tortas
- Tortas "kriaušė"
- Mandarinius
- Tortas "BRAŠKĖ"
Kokosinė širdelė šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Biskvitas, šokoladinis,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...