
Kokosinė širdelė šokolade
Porcijų skaičius:
6
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 6
200 gramų | šokoladas (juodasis) |
1 vienetas | biskvito (šokoladinis) |
50 gramų | kokosas (drožlės) |
50 mililitrų | pienas |
50 gramų | sviestas |
4 valgomieji šaukštai | kondensuotas pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
1.
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
2.
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Greita ir labai skanu:)
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Imbierinis tortas Kalėdoms
-
Tortas meilės dienai
-
Lukos želė tortas
-
Medaus tortas
-
Napoleonas iš sluoksniuotos bemielės tešlos
-
Baltymų tortas
-
Dietiškas torčiukas
-
Lietinių tortas
-
Kalėdinis tortas
-
Medaus tortas
-
Trijų pienų tortas
-
Mandarinius
-
Tortas „Bitutė“
-
Tortas "Pavasaris"
-
Tortas "kriaušė"
-
Šaltas tortukas
-
Saldus pyragas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Rosanos skruzdėlynas
-
Aistės jogurto pyragas
Kokosinė širdelė šokolade
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 6
-
Šokoladas, juodasis,
200 gramų -
Biskvitas, šokoladinis,
1 vienetas -
Kokosas, drožlės,
50 gramų -
Pienas,
50 mililitrų -
Sviestas,
50 gramų -
Kondensuotas pienas,
4 valgomieji šaukštai - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Šokoladą, pieną, sviestą ir kondensuotą pieną inde maišau, tirpinu ir plaku iki vientisos masės (vonelėje ant garų).
Pirktą šokoladinį biskvitą pertepu šokoladiniu kremu ir puošiu kokoso drožlėmis.
Greita ir labai skanu:)
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...