125 gramai | sūris ((Filadelfijos)) | |
80 gramų | miltai | |
40 gramų | kakava (milteliai) | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
6 vienetai | kiaušiniai | |
150 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakamoji) | |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
1 saujelė | vyšnios | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas (juodas) | |
250 mililitrų | pienas |
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Varškės tortas
- Vasariškas tortas
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Šaltas tortukas
- Šakotis (bankuchenas)
- Naminis Raffaello tortas
- Sūrio tortas
- Sezamo gardumynas
- Tortas su maskarponės sūriu
- Tortas meilės dienai
- Lukos želė tortas
- Braškinis tortas
- Tortas "Žvaigždė"
- Tortas mažyliams
- Gaivus varškės tortukas su vyšniomis
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Tortas ale Tiramisu
- Obuolių tortas su varške
- Morkų tortas
- Morenginis riešutinis tortas su plikytu kremu
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, (Filadelfijos),
125 gramai -
Miltai,
80 gramų -
Kakava, milteliai,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakamoji,
400 mililitrų -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vyšnios,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Pienas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!