
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
125 gramai | sūris ((Filadelfijos)) | |
80 gramų | miltai | |
40 gramų | kakava (milteliai) | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
200 gramų | sviestas | |
6 vienetai | kiaušiniai | |
150 gramų | cukrus | |
1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
400 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakamoji) | |
4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
1 saujelė | vyšnios | |
Glajui: | ||
100 gramų | šokoladas (juodas) | |
250 mililitrų | pienas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
2.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
3.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
5.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Vasaros vyšnia
-
Tortas su braškėmis
-
Šokoladinis tortukas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Vyšnių tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Vaikiškas meduoliukas
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Aistės jogurto pyragas
-
Gaivus tortukas
-
Tortas su sviestiniu kremu
-
“Oreo” sausainių tortas
-
Kiaušinių baltymų tortas
-
Šokoladinis varškės pyragas
-
Tortas „Bitutė“
-
Bananinis tortas-pyragas
-
Baltymų tortas
-
Mėgstamiausias pyragas
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, (Filadelfijos),
125 gramai -
Miltai,
80 gramų -
Kakava, milteliai,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakamoji,
400 mililitrų -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vyšnios,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Pienas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...