Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
Porcijų skaičius:
4
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 4
| 125 gramai | sūris ((Filadelfijos)) | |
| 80 gramų | miltai | |
| 40 gramų | kakava (milteliai) | |
| 1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
| 200 gramų | sviestas | |
| 6 vienetai | kiaušiniai | |
| 150 gramų | cukrus | |
| 1 arbatinis šaukštelis | vanilinis cukrus | |
| 400 mililitrų | grietinėlės, 35% (plakamoji) | |
| 4 valgomieji šaukštai | cukraus pudra | |
| 1 saujelė | vyšnios | |
| Glajui: | ||
| 100 gramų | šokoladas (juodas) | |
| 250 mililitrų | pienas | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
2.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
3.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
4.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
5.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Grietinėlės tortas
-
Tortas Mylimiausiajam
-
Angliškas tortas
-
Nekeptas serbentinis varškės tortas
-
Tortas "Su meile..."
-
Jogurtinis tortas su vasaros uogomis
-
Tortas Napoleonas
-
Lilės tortas
-
Pyragas su varškės įdaru
-
Tortas "Rafaelo"
-
Vaflių tortas
-
Braškinis tortas
-
Tortas "Seklyčia"
-
Gaivus tortukas
-
Tortas meilės dienai
-
Vaflių tortas su šokoladu
-
Migdolinis vyšnių tortas
-
Nekeptas varškės tortas
-
Meile alsuojantis tortas
-
Biskvitinis tortas su glazūra
Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 4
-
Sūris, (Filadelfijos),
125 gramai -
Miltai,
80 gramų -
Kakava, milteliai,
40 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Sviestas,
200 gramų -
Kiaušiniai,
6 vienetai -
Cukrus,
150 gramų -
Vanilinis cukrus,
1 arbatinis šaukštelis -
Grietinėlė, 35%, plakamoji,
400 mililitrų -
Cukraus pudra,
4 valgomieji šaukštai -
Vyšnios,
1 saujelė - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Šokoladas, juodas,
100 gramų -
Pienas,
250 mililitrų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ištirpinti sviestą ir padėti šiltai. Kiaušinius ištrinti su cukrumi ir indą su mase padėti ant garuojančio puodo su vandeniu bei maišyti, kol ištirps cukrus ir sušils kiaušiniais.
Sumaišyti miltus, kepimo miltelius, kakavą ir šią masę atsargiai, per 3 kartus, sukrėsti į kiaušinių masę. Pabaigoje, supilti sviestą.
Į didelę kvadratinę skardą, padengtą kepimo popieriumi supilti tešlą ir kepti 180 temp. 20 min.
Grietinėlę išplakti su cukraus pudra iki purumo. Tada sudėti sūrį ir dar paplakti.
Kai pyragas atvėsta, tepti grietinėlės ir sūrio kremą, dėti vyšnių ir suvynioti vyniotinį.
Papuošimui galima naudoti šokoladinį kremą (virti 100 g juodo šokolado su 250 g pieno tol, kol pradės tirštėti).
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
