Tešlai: | ||
2 vienetai | kiaušinių trynių | |
105 gramai | cukrus | |
65 mililitrai | aliejaus | |
90 mililitrų | pienas (Šilto) | |
130 gramų | miltai | |
1 arbatinis šaukštelis | kepimo milteliai | |
4 vienetai | kiaušinių baltymais | |
1 arbatinis šaukštelis | druska | |
Kremui: | ||
3 vienetai | kiaušinių trynių | |
1 vienetas | kiaušinių baltymais | |
110 gramų | cukrus | |
15 gramų | krakmolas | |
150 mililitrų | pienas | |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% | |
50 gramų | kokoso drožlės | |
Papuošimui: | ||
šiek tiek | kokoso drožlės |
Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Tortas su uogienės padažu
- Švarcvoldo vyšnių tortas
- Gaivus tortas su vyšniomis
- Vyniotinis su maskarpone, persikais ir spanguolėmis
- Trupiniai grietinėlėje
- Sūrio tortas
- Tortas "Pavasaris"
- Pyragas „Sniegas“
- Elzaso tortas
- Tortas “Snickers”
- Tortas "Grietinė"
- Vyniotinis su Filadelfijos sūriu ir vyšniomis
- Medaus tortas
- Šokoladinis kokosinis tortas
- Kokosinė širdelė šokolade
- Vaflių tortas su uogiene ir sutirštintu pienu
- Tortas "BRAŠKĖ"
- Šakotis (bankuchenas)
- Obuolių tortas su plakta grietinėle
- Morkų tortas
Naminis Raffaello tortas
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Kiaušinių tryniai,
2 vienetai -
Cukrus,
105 gramai -
Aliejus,
65 mililitrai -
Pienas, Šilto,
90 mililitrų -
Miltai,
130 gramų -
Kepimo milteliai,
1 arbatinis šaukštelis -
Kiaušinių baltymai,
4 vienetai -
Druska,
1 arbatinis šaukštelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Kiaušinių tryniai,
3 vienetai -
Kiaušinių baltymai,
1 vienetas -
Cukrus,
110 gramų -
Krakmolas,
15 gramų -
Pienas,
150 mililitrų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Kokoso drožlės,
50 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
- Kokoso drožlės
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio trynius bei pridėkite cukrų. Įpilkite pieną sumaišytą su aliejumi. Įberkite miltus ir kepimo miltelius. Tešlą išmaišykite.
Atskirame inde elektriniu maišytuvu suplakite kiaušinio baltymus su druska iki standžiųjų putų. Putas atsargiai įmaišykite į tešlą.
Biskvitą kepkite 160 laipsnių temperatūroje, 30 minučių (Video recepte mes naudojame 24cm skermens kepimo formą). Biskvitą padalinkite į dvi dalis.
Kremui sumaišykite nurodytą kiaušinių kiekį su cukrumi ir krakmolu. Įpilkite pieno ir sumaišykite. Dubenį palaikyti virš verdančio vandens, maišykite kol kremo masė sustandės. Palaukite kol kremas atvės, o tuomet palikite šaldytuve 20-30 minučių. Elektriniu maišytuvu suplakite grietinėlę ir pridėkite atvėsintą plikytą kremą.
Pusę gauto kremo sumaišykite su kokoso drožlėmis, šia kremo dalimi padenkite apatinį biskvito sluoksnį. Viršutinį sluoksnį padenkite likusia kremo dalimi. Pagal skonį apibarstykite tortą kokoso drožlėmis.
Pažiūrėkite video receptą kaip mes gaminame „Raffaello“ tortą.