Džiūvėsiuose kepta žuvis
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo žuvis
50 gramų kvietiniai miltai
3 vienetai kiaušiniai
150 gramų džiūvėsėliai
150 gramų aliejaus
šiek tiek druska
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.

Populiariausi receptai šią savaitę

Džiūvėsiuose kepta žuvis

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.

Reklama:

Komentarai (4)


  • Regina 2017-06-09 11:53

    Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.


  • Migle is playing poker! 2011-10-28 11:51

    viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo:) :-D :super:


  • Kristina 2008-11-12 09:44

    wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta


  • Kristina 2008-11-12 09:44

    wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta


Daugiau receptų