Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.

Džiūvėsiuose kepta žuvis
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
1.5 kilogramo | žuvis |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | džiūvėsėliai |
150 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Virtas karšis
-
Suktinukai
-
Kepta aštri menkė
-
Keptas įdarytas karpis
-
Kulebekas
-
Keptas upėtakis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Paltusas (juodasis) su daržovėmis
-
Užkandėlė su „Klasikine“ silke
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Lašiša su vaisiais
-
Pyragas su lašišos įdaru
-
Kepta žuvis su petražolėmis
-
Šamų kotletukai
-
Įdaryti kalmarai
-
Tagliatelle all`astice
-
Žuvis su cukinija
Džiūvėsiuose kepta žuvis
Komentarai:
5
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
150 gramų -
Aliejus,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Reklama:
Komentarai (5)
-
Regina
2017-06-09 11:53
Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.
-
Migle is playing poker!
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo:) :-D :super:
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...