1.5 kilogramo | žuvis |
50 gramų | kvietiniai miltai |
3 vienetai | kiaušiniai |
150 gramų | džiūvėsėliai |
150 gramų | aliejaus |
šiek tiek | druska |
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Aštrios krevetės grilyje
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Kepta lašiša su brokolių padažu
- Žuvis tešloje
- Karpis pietums
- Karališkas Grill otas
- Lašišos kepsneliai
- Sicilijos ešerys
- Žuvis pagal Ingą
- Žuvis tešloje
- Keptas įdarytas karpis
- Pyragas su lašišos įdaru
- Saidos filė su ryžiais
- Žuvis su garstyčiomis
- Troškintas lynas
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Kepta lašiša
- Žuvies kukuliai
- Kepta menkė su bulvėmis
- Orkaitėje kepta lašiša su garstyčiomis ir česnaku
Džiūvėsiuose kepta žuvis
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis,
1.5 kilogramo -
Kvietiniai miltai,
50 gramų -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
150 gramų -
Aliejus,
150 gramų - Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Stambią nuvalytą žuvį perpjauti išilgai pusiau, kiekvieną pusę supjaustyti gabalais, pasūdyti, apvolioti iš pradžių miltuose, o po to, pavilgius į išplaktus kiaušinius,— maltuose džiūvėsėliuose. Žuvį reikia kepti taip, kad gabalai būtų iki pusės pasinėrę į riebalus. Iš pradžių kepama ant didelės ugnies, o paskui, sumažinus ugnį, dar 7—10 minučių ant mažos ugnies.
Taip galima kepti karpį, jūros žuvies nugarinę, menkę.
Komentarai (5)
-
Regina
2017-06-09 11:53
Kepsiu pgl. šį receptą. Ačiū.
-
Migle is playing poker!
2011-10-28 11:51
viskas gerai nebutina tos foto issikepiai ir pamatei kaip atrodo:) :-D :super:
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta
-
Kristina
2008-11-12 09:44
wiskas kaip ir gerai,tik foto truksta