Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.
Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.
Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.
Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.
Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.

Karpis, pomidorų padaže
Paruošimo laikas:
Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai | lauro lapų (lapai) |
3 valgomieji šaukštai | aliejaus |
0.5 stiklinės | pomidorų padažas |
4 valgomieji šaukštai | acto |
2 arbatiniai šaukšteliai | cukrus |
1 vienetas | karpis |
2 vienetai | svogūnai |
3 vienetai | morkos |
1 vienetas | petražolės (šaknis) |
1 vienetas | salierai |
šiek tiek | juodieji pipirai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Keptas ungurys
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Menkės kukuliai
-
Orkaitėje kepta žuvis
-
Troškintas lynas
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Karališkoji silkė
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Redos lašiša
-
Saldžiarūgštė silkė
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Šamų kotletukai
-
Folijoje kepta žuvis
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Troškintas karpis raudonajame padaže
Karpis, pomidorų padaže
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lauro lapai, lapai,
3 vienetai -
Aliejus,
3 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
0.5 stiklinės -
Actas,
4 valgomieji šaukštai -
Cukrus,
2 arbatiniai šaukšteliai -
Karpis,
1 vienetas -
Svogūnai,
2 vienetai -
Morkos,
3 vienetai -
Petražolės, šaknis,
1 vienetas -
Salierai,
1 vienetas - Juodieji pipirai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.
Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.
Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.
Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.
Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...