Karpis, pomidorų padaže
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
INGREDIENTAI:
3 vienetai lauro lapų (lapai)
3 valgomieji šaukštai aliejaus
0.5 stiklinės pomidorų padažas
4 valgomieji šaukštai acto
2 arbatiniai šaukšteliai cukrus
1 vienetas karpis
2 vienetai svogūnai
3 vienetai morkos
1 vienetas petražolės (šaknis)
1 vienetas salierai
šiek tiek juodieji pipirai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 5 min
Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.

Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.

Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.

Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.

Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.

Populiariausi receptai šią savaitę

Karpis, pomidorų padaže

Komentarai: 1
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Karpį supjaustykite gabaliukais ir apkepkite aliejuje. Kiekvieną pusę apkepkite po 1-2 minutes.

Sukapotus svogūnus, morkas, petražolės šaknį ir salierus sutarkuokite. Pakepinkite keptuvėje apie 3-4 minutes.

Pomidorų padažą sumaišykite su actu ir cukrumi.

Ant karpio gabaliukų sudėkite pakepintas daržoves, lauro lapus, pipirus ir užpilkite pomidorų padažu. Uždenkite folija.

Pašaukite į 180° C orkaitę 1 valandai.

Reklama:

Komentarai (1)


Daugiau receptų