1 vienetas | svogūnai |
1 stiklinė | pienas |
2 vienetai | kiaušiniai (virti) |
šiek tiek | krapai |
šiek tiek | jūros lydeka |
1 vienetas | morkos |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | gelsvė |
šiek tiek | druska |
Patinka net tiems, kurie nelabai mėgsta žuves. PATIKRINTA :)
Populiariausi receptai šią savaitę
- Jūros lydeka Graikiškai
- Lašiša su krapų ir petražolių padažu
- Troškinta lydeka
- Žuvis tešloje
- Užkandėlė su „Klasikine“ silke
- Žuvies ir daržovių apkepas
- Žuvytės tešloje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Midijos su špinatais
- Žuvis saldžiarūgščiame padaže
- Orkaitėje kepta lašiša
- Skani zuvytė
- Sočiausioji pica
- Saldžiarūgštė silkė
- Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
- Žuvies blynukai
- Orkaitėje kepta žuvis
- Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
- Lazanija su lašiša
- Įdaryta lazanija
Žuvis "lenkiškame" padaže
- Paruošimo laikas:
-
Svogūnai,
1 vienetas -
Pienas,
1 stiklinė -
Kiaušiniai, virti,
2 vienetai - Krapai
- Jūros lydeka
-
Morkos,
1 vienetas - Petražolės
- Gelsvė
- Druska
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Į verdanti vandenį sudedame smulkiai supjaustytus svogūnus ir morkas. Verdame kol suminkštės (bet nesuvirs), tada supilame pieną ir sudedame atšildytą ir nedideliais gabaliukais supjaustytą žuvį. Sumetame visas prieskonines žoleles. Verdame ant nedidelės ugnies mazdaug 3-5 minutes. Likus porai minucių iki pabaigos. Suberiame virtą, kubeliais supjaustytą kietai virtą kiaušinį. Viską atsargiai išmaišome. Išjungė ugnį, puodą nukeliame, uždengiame dangčiu ir paliekame "prisirpti" porai minučių.
Patinka net tiems, kurie nelabai mėgsta žuves. PATIKRINTA :)
Komentarai (7)
-
Diana
2012-02-07 13:31
Labai skanu, vandens kiekis, kad tik apsemtu morkas ir svogunus. Super patiekaliukas
-
Tomas
2010-11-25 16:16
Na ka gi, stovi ant stalo pas mane sis patiekalas, duociau as jam 9 is 10. Padariau nedidele klaida, matyt per daug vandens darzovem pripyles buvau, tai tokia biski vandeninga gavosi, siaip kita karta bandysiu su labai minimaliai vandens, nes pieno per akis buna 500 gr. zuviai. Si karta buvau ipyles maziau nei puse puodo, reikes visai ant dugno tik kad darzoves apsemtu. Ai ir dar as nedejau kiausiniu nes nebuvo :-D Labai skani zuvyte, aciu uz recepta ;)
-
(anonimas)
2009-11-07 15:48
:super:
-
iaugenijus
2009-10-16 14:15
i koki kieki vandens sumest cvybelius su morkom?