Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.

Lašišos suktiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lašiša |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies kukuliai
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Lašiša su krapų ir petražolių padažu
-
Džiūvėsiuose kepta žuvis
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Plekšnės filė su plutele
-
Kepta marinuota menkė
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Žuvies kukulaičiai
-
Žuvies spurgytės
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Pica su lašiša
-
Spageti su alyvuogėmis
-
Kepta plekšnė padaže
-
Dorada su bulvėmis ispaniskai
-
Keptuvėje kepti traškūs ešeriai
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvies apkepas
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Lašišos suktiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...