Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.

Lašišos suktiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lašiša |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Papuošta kepta lydeka
-
Karališkoji silkė
-
Virta žuvis tešloje
-
Kepta menkė
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Kepta aštri menkė
-
Žuvies kukuliai
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Virtas karšis su obuoliais
-
Suktinukai
-
Tešloje kepta silkė
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Lašišos šašlykas
-
Midijų šašlykai
-
Žuvies pudingas
-
Rūkytos žuvies užkepėlė
-
Silkė su svogūniukais
-
Apelsininė lašiša
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
Lašišos suktiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...