Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.

Lašišos suktiniai
Paruošimo laikas:
Apie 20 min
INGREDIENTAI:
1 vienetas | lašiša |
1 stiklinė | ryžiai (virti) |
1 vienetas | svogūnai (mažas) |
3 vienetai | kiaušiniai |
1.5 stiklinės | džiūvėsėliai |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | prieskoniai (žuviai) |
šiek tiek | aliejaus (kepimui) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 20 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Apelsininė lašiša
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Lašiša su daržovėmis
-
Skumbrė pievagrybių padaže
-
Marinuotas keptas sterkas
-
Skumbrė kepta orkaitėje
-
Žuvies kotletai (sterkas, lydeka, ešerys arba menkė)
-
Virtas karšis
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Silkė pataluose
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies maltiniai
-
Silkių tango ant burokėlių
-
Karpis, keptas orkaitėje
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Kepta žuvis
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
Lašišos suktiniai
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lašiša,
1 vienetas -
Ryžiai, virti,
1 stiklinė -
Svogūnai, mažas,
1 vienetas -
Kiaušiniai,
3 vienetai -
Džiūvėsėliai,
1.5 stiklinės - Druska
- Prieskoniai, žuviai
- Aliejus, kepimui
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuo lašišos nudiriam odą, ją perpjaunam pusiau, iškaulinam. Kiekvieną pusę perpjaunam pusiau ir horizontaliai, kad iš 1 pusės gautųsi 4 riekelės. Pasūdome, paprieskoniuojame ir palaikome pusvalandį. Kiekvieną gabaliuką lengvai pamušame (mušu aš per plėvelę). Į išvirtus ryžius sudedame smulkiai pjaustytą ir pakepintą svogūną, išmaišome ir padarę pailgą kukulaitį dedame ant išmušto lašišos gabaliuko. Susukame, lyg darytumėme kijevo kotletą. Viską pavoliojame džiuvėsėliuose, tada kiaušinio plakinyje arba sultinyje, ir vėl džiuvėsėliuose. Dedame į įkaitintą aliejų ir gražiai iš visų pusių apkepame. Skanaus!
P.S. voliojant džiuvėsėliuose ir sultinyje "procedūrą" dar kartą reikėtų pakartoti.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...