Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.

Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
9 vienetai | midijos | |
200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
Marinatui: | ||
2 stiklinės | vynas (baltas) | |
šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
šiek tiek | petražolės | |
šiek tiek | svogūnų laiškai | |
1 skiltelė | česnakas | |
šiek tiek | druska | |
šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
šiek tiek | sviestas (skystas) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Pyragas su žuvies įdaru
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Žuvies zrazai
-
Žuvis su persikais
-
Kepta žuvies filė
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Šamų kotletukai
-
Tešloje kepta silkė
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Menkė garuose
-
Bulviniai krabų blyneliai
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvytės tešloje
-
Žuvis "lenkiškame" padaže
-
Kepta žuvis su grybais
-
Karpis, marinuotas česnake
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Orkaitėje kepta lašiša
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...