Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Midijų šašlykai
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
| 9 vienetai | midijos | |
| 200 gramų | kiaulienos lašiniai | |
| Marinatui: | ||
| 2 stiklinės | vynas (baltas) | |
| šiek tiek | melisa (smulkiai kapota) | |
| šiek tiek | petražolės | |
| šiek tiek | svogūnų laiškai | |
| 1 skiltelė | česnakas | |
| šiek tiek | druska | |
| šiek tiek | pipirai (kvapnieji ) | |
| šiek tiek | sviestas (skystas) | |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Lynas, keptas ant grotelių
-
Lazanija su lašiša
-
Skani zuvytė
-
Keptas upėtakis
-
Sicilijos ešerys
-
Bulviniai blynai su lašiša
-
Silkė su morkomis
-
Lašiša su citrina
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Lašišos apkepas
-
Apelsininė lašiša
-
Įdaryta lazanija
-
„Farfalle“ makaronai su jūros gėrybėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Keptas upėtakis
-
Šamažuvės filė
-
Lašiša su pievagrybiais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvis krakmolo apvalkale
-
Kepta žuvis
Midijų šašlykai
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Midijos,
9 vienetai -
Kiaulienos lašiniai,
200 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
-
Vynas, baltas,
2 stiklinės - Melisa, smulkiai kapota
- Petražolės
- Svogūnų laiškai
-
Česnakas,
1 skiltelė - Druska
- Pipirai, kvapnieji
- Sviestas, skystas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Moliuskai paverdami sūdytame vandenyje.
Po to virta mėsa atskiriama nuo kriauklės ir 8-10 gyvūnėlių, pakaitomis su mažais lašinių gabalėliais, veriami ant
iešmo.
Iš nurodytų priedų gaminamas marinatas, jame pavoliojami šašlykai ir truputį palaikomi.
Po to kepami karštame grilyje apie 2 minutes, kol lašiniai tampa skaidrūs.
Kepant šašlykai aptepami sviestu.
Midijų šašlykai, papuošti citrinos griežinėliais - puiki užkandėlė.
Atskirai tiekiamos mažos bandelės ir salotos.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
