Lazanijos lakštus virkite pasūdytame vandenyje. Nuo nuplauto poro atskirkite 8 lapus ir atidėkite juos vėlesniam naudojimui. Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine. Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų.
Atsargiai išverskite lazanijos lakštus į kiaurasamtį, po to sudėkite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos lakšto padėkite po poro lapą ir ant viršaus sūrio masės. Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Tinka pridėti ir šparagų, galima improvizuoti. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių.
Įdaryta lazanija
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 8 vienetai | lakštiniai makaronai (lakštais) |
| šiek tiek | druska |
| šiek tiek | baltieji pipirai (malti) |
| 2 vienetai | poras |
| 400 gramų | sūris (fermentinis) |
| 4 valgomieji šaukštai | grietinė |
| 2 valgomieji šaukštai | citrinų sultys |
| 16 vienetų | lašiša (gabalėliais) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūreivio sapnas
-
Kepta žuvis
-
Orkaitėje keptos dorados
-
Žuvies pyragas
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
-
Kepta lydeka
-
Grybais įdaryti troškinti upėtakiai
-
Žuvies užkepėlė
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Omarai
-
Lašiša „My little secret“
-
Žuvis tešloje
-
Žuvies kukuliai
-
Žuvies apkepas su ryžiais ir daržovėmis
-
Krevečių užkepėlė
-
Lašišos apkepas
Įdaryta lazanija
Komentarai:
3
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Lakštiniai makaronai, lakštais,
8 vienetai - Druska
- Baltieji pipirai, malti
-
Poras,
2 vienetai -
Sūris, fermentinis,
400 gramų -
Grietinė,
4 valgomieji šaukštai -
Citrinų sultys,
2 valgomieji šaukštai -
Lašiša, gabalėliais,
16 vienetų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Lazanijos lakštus virkite pasūdytame vandenyje. Nuo nuplauto poro atskirkite 8 lapus ir atidėkite juos vėlesniam naudojimui. Tarkuotą fermentinį sūrį sumaišykite su grietine. Supilkite citrinų sultis, pasūdykite, įberkite pipirų.
Atsargiai išverskite lazanijos lakštus į kiaurasamtį, po to sudėkite juos ant medinės lentos. Ant kiekvieno lazanijos lakšto padėkite po poro lapą ir ant viršaus sūrio masės. Perpjaukite stačiakampius perpus ir ant kiekvieno keturkampio padėkite po gabalėlį lašišos. Tinka pridėti ir šparagų, galima improvizuoti. Susukite kvadratus vyniotiniais, suriškite juos poro juostelėmis, ant viršaus pabarstykite žalumynų, pavyzdžiui, petražolių arba čiobrelių.
Reklama:
Komentarai (3)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
