Menkė su apelsinais
Porcijų skaičius:
5
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 5
5 vienetai | apelsinų (griežinėliai) |
5 gabalai | menkės (filė) |
1 arbatinis šaukštelis | apelsinų (žievelė, nutarkuota) |
2 valgomieji šaukštai | sultys (apelsinų) |
4 valgomieji šaukštai | aliejaus |
šiek tiek | muskatas |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | pipirai (juodieji) |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę( arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su vaisiais
- Žuvies kotletai
- Lašišos šašlykas su paprikomis
- Lašiša „My little secret“
- Žuvies spurgytės
- Žuvis su persikais
- Skumbrė su svogūnais grilyje
- Kalmarų žiedai tešloje
- Žuvies troškinys
- Kepta lydeka
- Lašišos kepsneliai
- Marinuota stinta
- Keptos seliavos su kiaušiniais
- Sardelės apsuktos bekonu
- Kepta skumbrė
- Žuvis ant grilio
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Žuvies šašlykai
- Kepta plekšnė padaže
- Kepta žuvis su petražolėmis
Menkė su apelsinais
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 5
-
Apelsinai, griežinėliai,
5 vienetai -
Menkės, filė,
5 gabalai -
Apelsinai, žievelė, nutarkuota,
1 arbatinis šaukštelis -
Sultys, apelsinų,
2 valgomieji šaukštai -
Aliejus,
4 valgomieji šaukštai - Muskatas
- Druska
- Pipirai, juodieji
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Nuplautą ir nusausintą filė sudėkite į 1 šaukštu išteptą keptuvę( arba kepimo formą). Ant kiekvieno žuvies gabalo uždėkite po apelsino griežinėlį, aplaistykite likusiu aliejumi, sumaišytu su tarkuota apelsino žievele ir apelsinų sultimis, druska bei pipirais. Apibarstykite muskatu ir apie 20 min. kepkite iki 180 °C temp. įkaitintoje orkaitėje.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...