Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.

Bulvių apkepas su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų | žuvis (filė) |
1 arbatinis šaukštelis | muskatas (maltas) |
šiek tiek | kvapieji pipirai |
300 gramų | svogūnai |
250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
2 valgomieji šaukštai | sviestas |
šiek tiek | druska |
500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Žuvis su daržovėmis
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Žuvies užkepėlė
-
Kepta balta žuvis (Tilapia)
-
Grilyje kepta lašiša su daržovėmis
-
Folijoje kepta žuvis
-
Žuvies pyragas
-
Karpis su salotomis
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Lašiša su vasaros gėrybėmis
-
Žuvies ir pupelių blynai
-
Skumbrė su citrina
-
Žuvis padaže
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Žuvies pudingas
-
Rūkytas Karpis
Bulvių apkepas su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
400 gramų -
Muskatas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
-
Svogūnai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...