Bulvių apkepas su svogūnais
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
400 gramų žuvis (filė)
1 arbatinis šaukštelis muskatas (maltas)
šiek tiek kvapieji pipirai
300 gramų svogūnai
250 mililitrų grietinėlės, 35%
2 valgomieji šaukštai sviestas
šiek tiek druska
500 gramų bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.

Populiariausi receptai šią savaitę

Bulvių apkepas su svogūnais

Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.

Reklama:

Komentarai


Daugiau receptų