Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.
Bulvių apkepas su svogūnais
Paruošimo laikas:
Apie 1 val
INGREDIENTAI:
| 400 gramų | žuvis (filė) |
| 1 arbatinis šaukštelis | muskatas (maltas) |
| šiek tiek | kvapieji pipirai |
| 300 gramų | svogūnai |
| 250 mililitrų | grietinėlės, 35% |
| 2 valgomieji šaukštai | sviestas |
| šiek tiek | druska |
| 500 gramų | bulvių |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Saida margoje tešloje
-
Įdaryta lazanija
-
Tešloje kepti žuvies piršteliai
-
Marinuotas ir keptas upėtakis
-
Jūros lydeka su kuskusu
-
Keptas karpis tešloje
-
Bajoriška žuvis su pasninko spirgučiais pagal Radvilų virėjo receptą
-
Išmarinuota žuvis
-
Plekšnės filė su plutele
-
Tešloje kepta lašiša
-
Lietuviški "sushiai"
-
Kepta menkė su bulvėmis
-
Keptas upėtakis
-
Kepta marinuota menkė
-
Karališkoji silkė
-
Žuvies kukuliai
-
Kepta menkė majonezo padaže
-
Žuvis su migdolais
-
Žuvies kepsneliai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Bulvių apkepas su svogūnais
Komentarai:
2
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Žuvis, filė,
400 gramų -
Muskatas, maltas,
1 arbatinis šaukštelis - Kvapieji pipirai
-
Svogūnai,
300 gramų -
Grietinėlė, 35%,
250 mililitrų -
Sviestas,
2 valgomieji šaukštai - Druska
-
Bulvės,
500 gramų - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Sviestu pateptą kepimo skardą iškloti bulvių griežinėliais (250g).
Ant bulvių sudėti paprieksuoniuotą žuvies filė. Žuvį užpilti grietinėle.
Ant žuvies uždėti likusius bulvių griežinėlius, ant bulvių – svogūnų griežinėlius.
Kepti 200-220 laipsnių orkaitėje 40 min.
Reklama:
Komentarai (2)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
