
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Šamų kotletukai
-
Žuvis tešloje
-
Kepta aštri menkė
-
ZIGMO lašišos kepsnys su Dižono garstyčiomis
-
Papuošta kepta lydeka
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Žuvies blynukai
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Tailandietiškai keptas traškus kalmaras
-
Lietuviški "sushiai"
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Česnakinės čili krevetės "Firminės"
-
Kepta tilapija su krevečių "kepuraite"
-
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Žuvies šašlykai
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Lašiša su daržovėmis
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...