
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Skumbrė mikrobanginėje
-
Plekšnė su špinatais ir feta
-
Lašiša su citrina
-
Silkė su manų koše
-
Kepta jūros ešerio filė su grikiais
-
Kepta orkaitėje lydeka
-
Žuvytės tešloje
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Keptas upėtakis
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Kepta lydeka su daržovėmis
-
Žuvies ir daržovių apkepas
-
Spageti su krevetėmis
-
Žuvies blynukai
-
Krevečių užkepėlė
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Pieniška moliūgų sriuba
-
Kepta lašiša tešloje
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...