
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies apkepas
-
Žuvytės tešloje
-
Lašiša su prieskoninėmis žolelėmis
-
Plekšnė su padažu
-
Jūros gėrybių šašlykas
-
Troškintas lynas
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Salotos su šaltai rūkyta lašiša ir granatais
-
Sojos kepsniai su lašiša
-
Troškinta žuvis
-
Spalvota jūros ešerio filė
-
Lašiša „My little secret“
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Skani zuvytė
-
Lašišos suktiniai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Žuvis su alyvuogėmis
-
Midijų šašlykai
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...