
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies šašlykai
-
Troškinta žuvis su morkomis
-
Folijoje keptas karpis
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Lašiša „My little secret“
-
Lašišos faršo ir grikių kotletukai
-
Bulvių apkepas su svogūnais
-
Menkės kotletukai su baravykais
-
Rūkyti naminiai vijūnai
-
Orkaitėje kepta lašiša
-
Troškinta menkė (ubagiškai)
-
Keptas upėtakis
-
Keptos plekšnės
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Virtas karšis
-
Žuvis ant grilio
-
Vėrinukai su žuvies kukulaičiais
-
Žuvies-kumpio suktinukai
-
Lynas, keptas su džiūvėsėliais
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...