
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Įdaryta lazanija
-
Kepta žuvis su grybais
-
Spageti su lašiša ir krevetėmis
-
Lašiša su bulvių ir morkų koše
-
Bacalaitos – menkės kepsneliai
-
Silkė pataluose
-
Žuvis tešloje
-
Kepta žuvies filė
-
Pomidorų padaže keptas šamas
-
Kepta skumbrė
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Kepta plekšnė padaže
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Lašiša grietinėlės padaže
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Silkė su slyvomis ir muskatu
-
Menkės apkepas su grybais
-
Karosai grietinėje
-
Lašiša garuose
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...