
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptos krevetės mangų padaže
-
Žuvies kepsneliai
-
Kepta lašiša su brokolių padažu
-
Silkė su svogunais marinate
-
Žuvies ir krevečių šašlykai
-
Keptas upėtakis
-
Kepta lašiša tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Žuvis su garstyčiomis
-
Lašiša su kuskuso kruopomis ir keptomis daržovėmis
-
Keptas karpis Kūčioms
-
Keptos seliavos su kiaušiniais
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Silkių užkandis kitaip - "Silkių mojito"
-
Žuvies paplotėliai
-
Karpis grilyje su Kotanyi prieskoniais
-
Lašiša sluoksniuotoje tešloje
-
Lašišos šašlykas su paprikomis
-
Orkaitėje keptos telapijos
-
Išmarinuota žuvis
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...