Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | otas |
| 6 vienetai | krabai |
| 1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
| 1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvies blyneliai su krevetėmis
-
Sardelės apsuktos bekonu
-
Keptas upėtakis
-
Greiti lašišos kepsneliai
-
Kepta lašiša su svogūnais ir sūriu
-
Žuvies blynukai
-
Kepta žuvis
-
Lašiša su daržovėmis ir grybais
-
Menkės kukuliai
-
Silkė su džiovintais grybais
-
Farširuota lydeka kepta orkaitėje
-
Karpis su sūrio kepurėle
-
Žuvies kukulaičiai
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies maltinukai su žirnelių įdaru
-
Baltieji žuvies kotletai
-
Kepta lašiša su medaus marinatu
-
Lašiša su daržovėmis
-
Lietuviški "sushiai"
-
Keptas karpis Kūčioms
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
