Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
- Lašiša su vasaros gėrybėmis
- Silkės ir brokolių užkandėlė
- Žuvies šašlykai
- Lašiša „My little secret“
- Spageti su krevetėmis
- Rūkytos žuvies užkepėlė
- Lašiša grietinėlės padaže
- Silkė pataluose
- Troškintas karpis raudonajame padaže
- Šamažuvės filė
- Lašišos faršo kepsneliai
- Troškinta menkė (ubagiškai)
- Silkė su džiovintais grybais
- Žuvies blyneliai su žalumynais
- Afrikinis šamas orkaitėje su daržovėmis
- Jūros gėrybių šašlykas
- Karpis su sūrio kepurėle
- Tuno blyneliai
- Silkė su slyvomis ir muskatu
- Folijoje keptas karpis
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...