Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
| 1 vienetas | otas |
| 6 vienetai | krabai |
| 1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
| 1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Žuvis tešloje
-
Karpis, pomidorų padaže
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Karpis su salotomis
-
Kepta jūros ešerio filė krevečių padaže
-
Farširuota lydeka
-
Ant grotelių orkaitėje kepti ešeriukai
-
Keptas upėtakis
-
Kepti ešeriukai su svogūnų laiškų ir paprikos užklotu
-
Aromatinga ant grotelių kepta žuvis
-
Lašišos apkepas su špinatais
-
Redos lašiša
-
Žuvies kotletai
-
Silkė su morkomis
-
Žuvies zrazai
-
Ant iešmo keptas ungurys
-
Troškinta lydeka
-
Karpis, šutintas aluje
-
Kepta lašiša
-
Virtas karšis su obuoliais
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
