
Karališkas Grill otas
Porcijų skaičius:
10
Paruošimo laikas:
Daugiau nei 1 val
INGREDIENTAI:
Porcijų skaičius: 10
1 vienetas | otas |
6 vienetai | krabai |
1 pakelis | kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai |
1 žiupsnelis | petražolės |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Daugiau nei 1 val
1.
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
2.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
3.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
4.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
5.
Skanaus!
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Tilapija su špinatais pomidorų - šafrano padaže
-
Žuvis su persikais
-
Jūros lydeka Graikiškai
-
Tuno blyneliai
-
Virta žuvis tešloje
-
Lašišos kepsneliai
-
Lašiša su daržovėmis ir apelsinu
-
Keptas ungurys
-
Žuvies kukuliai
-
Kepta lašiša su kiaušiniais
-
Užkepta žuvis su konjako padažu
-
Silkės apkepas su ryžiais
-
Šamažuvės filė
-
Gurmaniškas lašišos kepsnys
-
Margaritos žuvies apkepas
-
Kepti grilyje oto gabalėliai
-
Skumbrė su svogūnais grilyje
-
Keptas karpis su pomidorais
-
Firmiški žuvies kepsniukai
-
Kepta žuvis su daržovėmis
Karališkas Grill otas
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
- Porcijų skaičius: 10
-
Otas,
1 vienetas -
Krabai,
6 vienetai -
Kotanyi žuvies kepsnių prieskoniai,
1 pakelis -
Petražolės,
1 žiupsnelis - Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Olga
Gaminimo eiga:
Žuvį išdarinėti ir supjaustyti norimo dydžio gabalais.
Ištrinti Kotanyi prieskoniais žuviai. Palikti pernakt.
Kepti ant žarijų, padėjus ant folijos. Kepti abi puses.
Papuošti mėgstamomis jūros gėrybėmis, šiuo atveju krabais, petražolėmis.
Skanaus!
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...