Kepta višta su bulvėm
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
INGREDIENTAI:
1 vienetas vištiena
šiek tiek prieskoniai (vištienos)
šiek tiek druska
šiek tiek juodieji pipirai
šiek tiek česnakas
šiek tiek majonezas
šiek tiek bulvių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 1 val
Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min. apverdam pasūdytame vandenyje, po to nukošiam. Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku. Imame blėkutę, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotinę (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam blėkutę į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsnių 1val. 15min. Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę! O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:) mmmmmmmmm - skanumėlis :)

Populiariausi receptai šią savaitę

Kepta višta su bulvėm

Komentarai: 23
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Visų pirma nulupam ir išplaunam bulves ir 10 min. apverdam pasūdytame vandenyje, po to nukošiam. Imamės vištos - prapjaunam jos pilvą ir padarom išklotinę. Nuplaunam ir nusausinam. Tada ištrinam paukštienos prieskoniais, druska, pipirais ir česnaku. Imame blėkutę, įpilam į ją aliejaus, per vidurį dedam vištos išklotinę (pilvu į apačią), o aplink išdėliojam apvirtas bulves. Vištos nugarėlę ištepam majonezu ir šaunam blėkutę į orkaitę, kurioje kepam patiekalą 200 laipsnių 1val. 15min. Patikėkit manim, labiau apskrudusios iš išorės ir sultingesnės viduje vištytės jūs niekad nesat ragavę! O jau bulvyčių skanumas - purios viduje ir traškios iš viršaus:) mmmmmmmmm - skanumėlis :)

Reklama:

Komentarai (23)


  • irena 2016-09-10 13:46

    Labai geras receptas.Aciu.


  • Ieva 2014-11-28 18:55

    Kepu. :) Žiūrėsim koks skonis bus. :) Ačiū už receptą. ;)


  • e 2014-03-30 06:18

    kas tie paukstienos prieskoniai?


  • Greenapple 2013-06-24 23:03

    Siendien jau antra karta darau :) aciu uz paprasta ir lenga rezepta!


  • Lina 2013-01-31 21:30

    aš kepu bulves su lupenom,labai skanu,pabandykit,o vištą ryt bandysiu išsikepti pagal šį receptuką


  • Dalima 2012-10-29 14:32

    O, einu išbandyti, tada parašysiu, ar gerai gavosi. ;-)


  • Viktorija 2011-11-02 16:29

    Laaabai skaniai atrodo ir labai paprastas receptukas. reikes butinai isbandyt:)))


  • :) skanu 2010-12-24 09:21

    ---> Chi , daba tu nusikalbejai pati !!! :-p apvyrtos bulves ir kepamos orkaitej, jos keicia skoni ,o ne taip kaip visiskai zalios yra pasautos orkaiten...Cia tas pats kas kepi orkaitej arba peciui ...tai yra skirtumas. Ir kitiems dar...kam cia nepatinka zmogaus receptai ar kaip jie parasyti,,,ko jus tada cia lankotes ir kimbat....tokios zinoves merginos ir lankotes dar po receptu psl ...tai ko cia einate ... :-D tai pacios tada raykite recepta koki cia ,o ne kritikuokite !!!! Tikrai jau kaip pacankes %-) Fee tokios merginos ir moterys, da jums tik mokytis is tokiu zmoniu kaip si parase receptuka .... :super:


  • krize 2010-12-23 11:04

    skaniai atrodo,tik as matyt nekokia seimininke,man vistos niekad neiseina skaniai iskepti ;-) ,o mano draugui sekasi puikiai :super:


  • Tom 2010-12-22 21:27

    Gerai ir juokingai atsake @[email protected] :D


Daugiau receptų