Pakepintos ūmėdės
AUTORIUS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų ūmedės
2 valgomieji šaukštai aliejaus
1 valgomasis šaukštas pomidorų padažas
1 vienetas svogūnai
3 arbatiniai šaukšteliai grietinė
šiek tiek druska
šiek tiek petražolės
šiek tiek krapai
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.

Populiariausi receptai šią savaitę

Pakepintos ūmėdės

Komentarai: 4
Akcijos:
?
Paspaudus šį mygtuką galite išjungti arba įjungti akcijų ingredientams rodymą
TAIP
NE
  • Paruošimo laikas:
Ingredientai:
Gaminimo eiga:

Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.

Reklama:

Komentarai (4)


Daugiau receptų