Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.
Pakepintos ūmėdės
Paruošimo laikas:
Apie 30 min
INGREDIENTAI:
300 gramų | ūmedės |
2 valgomieji šaukštai | aliejaus |
1 valgomasis šaukštas | pomidorų padažas |
1 vienetas | svogūnai |
3 arbatiniai šaukšteliai | grietinė |
šiek tiek | druska |
šiek tiek | petražolės |
šiek tiek | krapai |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 30 min
Populiariausi receptai šią savaitę
- Pievagrybiai su ryžiais grietinės padaže
- Šutintas karosas
- Sojos troškinys su pievagrybiais
- Indiško Aloo Methi gaminimas
- Ispaniškas avinžirnių ir špinatų troškinys
- Patisonai su grybais ir daržovėmis
- Lynas, keptas su džiūvėsėliais
- Šutintos morkos su žirneliais
- Kopūstienė su grybais
- Troškintas daržovių garnyras
- Karpis, troškintas piene
- Troškintas ungurys
- Troškinti burokėliai su džiovintais baravykais
- Rudeniška daržovių užkepėlė - La troškinys
- Troškinti obuoliai su ryžiais
- Daržovių troškinys
- Risoto "Al Baloro"
- Ryžių troškinys su cukinijomis ir voveraitėmis
- Troškinti kopūstai
- Sojos troškinys su paprika
Pakepintos ūmėdės
Komentarai:
4
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Ūmedės,
300 gramų -
Aliejus,
2 valgomieji šaukštai -
Pomidorų padažas,
1 valgomasis šaukštas -
Svogūnai,
1 vienetas -
Grietinė,
3 arbatiniai šaukšteliai - Druska
- Petražolės
- Krapai
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Ūmėdės perrenkamos, nulaužiamos jų kepurėlės, gerai nuplaunamos, nutvilkomos verdančiu vandeniu, nuvarvinamos ir supjaustomos. Po to pakepinamos kartu su svogūnu įkaitintame aliejuje, įdedama pomidorų padažo, grietinės, druskos ir patroškinama.
Patiekiamos karštos, apibarstytos supjaustytais krapų ir petražolių lapeliais.
Reklama:
Komentarai (4)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...