Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.

Spurgytės su kremu
Paruošimo laikas:
Apie 45 min
INGREDIENTAI:
4 lašai | vanilė (kremui) |
2 valgomieji šaukštai | cukrus (kremui) |
4 vienetai | kiaušiniai |
šiek tiek | druska |
1 stiklinė | kvietiniai miltai |
0.5 litro | aliejaus (kepimui) |
200 gramų | grietinėlės, 35% (20 proc. riebumo, kremui) |
1 stiklinė | vanduo |
80 gramų | sviestas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 45 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Šokoladiniai vafliukai
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Karštas šokoladas
-
Keptų obuolių desertas su varške
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Šokoladinė suflė
-
Obuoliai su varške
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Kriaušių desertai
-
Prancūziški skrebučiai su obuolių užtepėle
-
Bananinis desertas
-
Kriaušių aukštynkojai su migdolais, imbieru ir čiobreliais
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Spurgos iš varškės
-
Spurgos pavakariams
-
Vafliai su bananais
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Šokoladinis fondiu
-
Saldus vyšnių patiekalas
Spurgytės su kremu
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Vanilė, kremui,
4 lašai -
Cukrus, kremui,
2 valgomieji šaukštai -
Kiaušiniai,
4 vienetai - Druska
-
Kvietiniai miltai,
1 stiklinė -
Aliejus, kepimui,
0.5 litro -
Grietinėlė, 35%, 20 proc. riebumo, kremui,
200 gramų -
Vanduo,
1 stiklinė -
Sviestas,
80 gramų
Gaminimo eiga:
Išplakite kiaušinius su žiupsneliu druskos.
Po to į kiaušinius įmaišykite ištirpintą sviestą. Supilkite vandenį ir suberkite miltus. Gerai išmaišykite.
Įkaitinkite aliejų.
Pasemkite šaukštą tešlos ir pikite į keptuvę su aliejumi.
Kepkite aliejuje, kol abi pusės pagelsta.
Kai išgriebsite iš aliejaus, spurgas sudėkite ant popierinių rankšluostėlių, kad aliejaus perteklius nusivarvėtų.
Grietinėlę išplakite su cukrumi ir vanilės lašais.
Grietinėle paskaninkite spurgas. Papuošimui tinka ir vaisiai: vynuogės, braškės, vyšnios ir t.t.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...