5 vienetai | obuoliai |
200 gramų | varškė (sūreliai) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | cinamonas |
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Populiariausi receptai šią savaitę
- Kremalizuoti obuoliai
- Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
- Karštas šokoladas
- Obuoliai su varške
- Kriaušių desertas
- Mielinės spurgos
- Desertiniai varškėčiai per 15 min
- Bananai tešloje
- Obuolių ir moliūgų pudingas
- Saldus vyšnių patiekalas
- Ryžių pudingas su braškėmis
- Prancūziškų skrebučių gaminimas
- Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
- Šokoladiniai vafliukai
- Virtų kriaušių desertas
- Sausainių krepšeliai su šokolado įdaru
- Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
- Mielinės spurgos su obuoliais
- Citrinų pudingas
- Apelsinai obuoliuose
Obuoliai su varške
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Varškė, sūreliai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.