Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Obuoliai su varške
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
| 5 vienetai | obuoliai |
| 200 gramų | varškė (sūreliai) |
| 50 gramų | sviestas |
| šiek tiek | džiūvėsėliai |
| šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Keptas obuolys su “POÉMA Creme” (pagal Darių Dabrovolską)
-
Krepšelis su kriaušių ir feta įdaru
-
Vafliai su mėlynėmis
-
Kalėdinis šokolado ir cinamono vainikas
-
Kremalizuoti obuoliai
-
Apelsinų desertas
-
Bananinis desertas
-
Avižų ir kokosų juostelės
-
Citrinų pudingas
-
Vasaros varškės spurgos
-
Džiūvėsėlių spurgos meduje
-
Keptas bananas
-
Spurgos su vyšniomis
-
Obuolių ir ryžių pudingas
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Obuolių gėrimas
-
Obuolių ir moliūgų pudingas
-
Bananų desertas
-
Ridikėlių traškučiai
-
Obuolių vyniotinis
Obuoliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas
akcijas
TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Varškė, sūreliai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...
