Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.

Obuoliai su varške
Paruošimo laikas:
Apie 10 min
INGREDIENTAI:
5 vienetai | obuoliai |
200 gramų | varškė (sūreliai) |
50 gramų | sviestas |
šiek tiek | džiūvėsėliai |
šiek tiek | cinamonas |
PARUOŠIMO BŪDAS:
Paruošimo laikas: Apie 10 min
Populiariausi receptai šią savaitę
-
Citrinų pudingas
-
Makaronai su džiovintais vaisiais ir jogurtu
-
Pyragėliai "ausytės" su aguonomis
-
Baltijos pyragėliai
-
Kriaušės tešloje
-
Creme brulee
-
Ridikėlių traškučiai
-
Varškės spurgos
-
Kriaušės su riešutais
-
Sūrio pyragėliai
-
Vaisiųi ir varškės spurgos
-
Ryžių pudingas su braškėmis
-
Kriaušių desertai
-
Žagarėliai vakarui prie židinio
-
Šokoladiniai pyragaičiai
-
Pudingas iš morkų
-
Mielinės tešlos pyragėliai su obuoliais
-
Mielinės spurgos su obuoliais
-
Obuolių vyniotinis
-
Aguoninės formelės
Obuoliai su varške
Komentarai:
1
Akcijos:
?
Rodyti
akcijas

TAIP
NE
- Paruošimo laikas:
-
Obuoliai,
5 vienetai -
Varškė, sūreliai,
200 gramų -
Sviestas,
50 gramų - Džiūvėsėliai
- Cinamonas
- Geriausias ingredientų kainas tikrink - akcijos.lt
Gaminimo eiga:
Obuoliai nuplaunami, mažu šaukšteliu išskobiamas vidus, paliekant plonas sieneles.
Saldūs sūreliai ištrinami su sviestu, įberiama truputis džiūvėsėlių.
Masė sudedama į paruoštus obuolius, viršus užberiamas cinamonu arba susmulkintais riešutais, dedama į orkaitę ant grotelių, apačioje įpilama vandens ir kepama, kol gražiai pagels varškė, o obuoliai bus minkšti.
Taip pat įdaromi obuoliai su lašinukais. Švieži lašinukai paspirginami kartu su susmulkintais svogūnais. Taukai nupilami, įberiama pyrago džiūvėsėlių.
Taip paruošti lašinukai įdedami į paruoštus obuolius, užbarstoma džiūvėsėliais ir kepama ant grotelių. Tinka įdaryti ir virta malta vištiena.
Reklama:
Komentarai (1)
Daugiau receptų
Kraunama daugiau...